Fotó: www.facebook.com/jakabachallengephoto/Ahogy a tél egyre markánsabban mutatja meg az erejét, az utcákat járva fázósan húzzuk összébb a kabátunkat, és rejtjük a sálunk mögé a hideg széltől kipirult arcunkat. Kényelmes otthonunkba hazaérve jól esik bekuckózni, és egy bögre forró teával átmelegíteni magunkat.

December 17-én vasárnap a Backpack Running és a CoffeeRUN Sportegyesület útnak indul, hogy reggelit, meleg teát és egy hatalmas adag szeretetet és odafigyelés vigyen a belvárosban menedéket kereső hajléktalanoknak.

Azoknak, akiknek nincsen meleg és védelmet nyújtó otthona!

A Backpack Running egy civil kezdeményezés, mely heti rendszerességgel, reggeli futások keretében, a futók ételt és odafigyelést visznek az otthontalanoknak.

A CoffeeRUN Sportegyesület egy óbudai gyökerű, amatőr, rutinos és profi terepfutókból álló, erősen összetartó közösség, akik ez alkalommal a Backpack Runninnggal összefogva, közös erővel, tettre készen igyekeznek a lehető legtöbb rászorulóhoz eljutni advent harmadik vasárnapján.

Mindkét csapat hisz a szeretet erejébe és abban, hogy az ilyen, és ehhez hasonló megmozdulásokkal jobbá tehetik a világot!

December 17-én, vasárnap reggel 7 órakor indul a csapat a Jászai Mari térről.

Bárki csatlakozhat, aki igazán aktívan szeretné megélni az ünnepi készülődés ezen oldalát is.

A tempó miatt cseppet sem kell aggódni, hiszen nem a futáson lesz a hangsúly, hanem a segítségnyújtáson!