Tottenham: Mourinho saját magát interjúvolta meg – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 17:19
José Mourinho, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának menedzsere egy pénteki sajtótájékoztatón vicces kedvében volt, ezért mielőtt az újságírók kérdezték volna, ő saját magát kezdte el interjúvolni.

A téli átigazolási időszak többek között Angliában is pénteken zár, ennek tudatában a Tottenham menedzsere fel volt készülve, hogy az újságírók nem elsősorban a Manchester City elleni vasárnapi bajnokiról faggatják majd… Az átigazolásokkal kapcsolatos kérdéseket megelőzve a portugál szakember saját magát kezdte el interjúvolni.

„Első kérdés: várható még, hogy érkezik valaki a téli átigazolási időszak végéig? Első válasz: nem. Mehetünk is a következő kérdésre. Második kérdés: elégedett az átigazolási időszakkal? Igen, elégedett vagyok” – válaszolta José Mourinho a saját kérdéseire, majd a Tottenham sajtósa is közbevetette, hogy az egyik újságíró így kettővel kevesebbet kérdezhet.

A portugál menedzser ezt követően azt is megkérdezte magától, hogy nem akart-e egy csatárt is szerződtetni, erre azonban nem érkezett válasz. Ezt követően, amikor az első újságíró szót kapott, „természetesen” Mourinho első kérdésével kezdett – nagy derültséget kiváltva a teremben.

Guardian sport on Twitter

'Don't you want another striker?': José Mourinho interviews himself on deadline day https://t.co/dFIb1N7z2m https://t.co/jaP4WaQDRd


ANGOL PREMIER LEAGUE
25. FORDULÓ
Szombat
13.30:
Leicester–Chelsea (Tv:Digi Sport1)
16.00:Bournemouth–Aston Villa
16.00:Crystal Palace–Sheffield United
16.00:Liverpool–Southampton (Tv:Digi Sport1)
16.00:Newcastle–Norwich
16.00:Watford–Everton
16.00:West Ham–Brighton
18.30:Manchester United–Wolverhampton (Tv:Spíler1)
Vasárnap
15.00:Burnley–Arsenal (Tv:Spíler1)
17.30:Tottenham–Manchester City (Tv:Spíler1)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik