Adrián az európai Szuperkupa-győzelem ünneplése közben sérült meg (Fotó: AFP)

 

A Liverpool által alig két héttel ezelőtt szerződtetett, Alisson sérülését követően kezdő kapussá előlépett Adrián szerda óta könnyített edzéseket végzett és egyáltalán nem biztos, hogy ott lehet a Southampton elleni bajnokin – árulta el Jürgen Klopp. 

A spanyol kapus bokája még Isztambulban sérült meg, ám nem a Chelsea ellen tizenegyesekkel megnyert Szuperkupa-mérkőzésen, hanem az azt követő ünneplés alatt – méghozzá Klopp beszámolója szerint a pályára futó egyik szurkoló miatt! 

AZ ESET VIDEÓNA 32 éves kapus Törökországban a Liverpool hősévé vált, mivel a tizenegyespárbajban az utolsóként érkező Chelsea-játékos, Tammy Abraham kísérletét védeni tudta, így a BL-győztes 5–4-re megnyerte a szétlövést. 

Kérdés, ha Adrián valóban nem tudja vállalni a játékot, ki állhat a Liverpool kapujába szombaton. Isztambulban két cserekapus, a saját nevelésű, 20 éves ír, Caoimhin Kelleher, valamint az Alisson sérülése után szerződtetett, négy nappal ezelőtt még klub nélküli veterán, Andy Lonergan ült a kispadon. A Premier League-ben még soha, egyikük sem lépett pályára.

 

ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ
16.00: Southampton–Liverpool FC
További szombati mérkőzések
13.30: 
Arsenal–Burnley (Tv: Digi Sport1)    
16.00: Aston Villa–AFC Bournemouth
16.00: Brighton & Hove Albion–West Ham United
16.00: Everton–Watford
16.00: Norwich City–Newcastle United
18.30: Manchester City–Tottenham Hotspur (Tv: Digi Sport1)