Liverpool: egyre nagyobb a kapusgond, Adrián is megsérült

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.16. 12:27
null
Adrián az európai Szuperkupa-győzelem ünneplése közben sérült meg (Fotó: AFP)
Kétséges a Liverpool-kapus, Adrián játéka a Southampton ellen, miután a pályára futó egyik szurkoló miatt megsérült a bokája még Isztambulban, az európai (UEFA-) Szuperkupa-győzelmet követő ünneplés alatt – árulta el a csapat menedzsere, Jürgen Klopp. Az első számú kapus, Alisson az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 1. fordulójában szintén megsérült, ő négy-hat hétig lesz harcképtelen.

A Liverpool által alig két héttel ezelőtt szerződtetett, Alisson sérülését követően kezdő kapussá előlépett Adrián szerda óta könnyített edzéseket végzett és egyáltalán nem biztos, hogy ott lehet a Southampton elleni bajnokin – árulta el Jürgen Klopp.

A spanyol kapus bokája még Isztambulban sérült meg, ám nem a Chelsea ellen tizenegyesekkel megnyert Szuperkupa-mérkőzésen, hanem az azt követő ünneplés alatt – méghozzá Klopp beszámolója szerint a pályára futó egyik szurkoló miatt!

AZ ESET VIDEÓN



A 32 éves kapus Törökországban a Liverpool hősévé vált, mivel a tizenegyespárbajban az utolsóként érkező Chelsea-játékos, Tammy Abraham kísérletét védeni tudta, így a BL-győztes 5–4-re megnyerte a szétlövést.

Kérdés, ha Adrián valóban nem tudja vállalni a játékot, ki állhat a Liverpool kapujába szombaton. Isztambulban két cserekapus, a saját nevelésű, 20 éves ír, Caoimhin Kelleher, valamint az Alisson sérülése után szerződtetett, négy nappal ezelőtt még klub nélküli veterán, Andy Lonergan ült a kispadon. A Premier League-ben még soha, egyikük sem lépett pályára.

ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ
16.00:Southampton–Liverpool FC
További szombati mérkőzések
13.30:
Arsenal–Burnley (Tv:Digi Sport1)
16.00:Aston Villa–AFC Bournemouth
16.00:Brighton & Hove Albion–West Ham United
16.00:Everton–Watford
16.00:Norwich City–Newcastle United
18.30:Manchester City–Tottenham Hotspur (Tv:Digi Sport1)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik