Anglia: tűz ütött ki a Southampton stadionjánál, elhalasztották a bajnokit

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.06. 17:55
null
A tűzeset miatt elhalasztották a mára kiírt Southampton–Preston bajnokit az angol másodosztályban (Fotó: Sky Sports/X)
Elhalasztották az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 36. fordulójában eredetileg március 6-án, 20.45-re kiírt Southampton–Preston North End bajnokit, mert lángra kaptak a St. Mary’s Stadion melletti ipari egységek.

A Sky Sports jelentése szerint szerdán kora délután ütött ki tűz a Southampton stadionja mellett lévő ipari egységekben, de a hatóságok közölték: személyi sérülés nem történt.

A Southampton beszámolója alapján a tűzeset jelentős fennakadásokat okozott a környéken, ahol több utat is lezártak, az incidens miatt pedig – a hatóságokkal való egyeztetés után – elhalasztották a március 6-án, 20.45-re kiírt, Preston North End elleni bajnokit.

„Hálásak vagyunk a Prestonnak és az Angol Labdarúgóligának (EFL) az együttműködésért. Nagyra értékeljük, hogy szurkolóink csalódottak, de reméljük, megértik, hogy mindkét klub rajongóinak és a személyzetnek a biztonságát kell előtérbe helyeznünk” – fogalmazott a Southampton közleménye, amely megjegyezte, a mérkőzés későbbi időpontja egyelőre nem ismert.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik