Anglia: a szurkoló lyukat ütött a falra, a gólszerző fizeti a kárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.12. 11:44
Angliában jelenleg zajlik a futballszezon egyik legizgalmasabb szakasza: a másodosztály (Championship) rájátszása. A már biztos feljutó Watford és Bournemouth együtteséhez még egy klub csatlakozik, azaz vízumot vált az ígéret földjére. A tét hatalmas: a rájátszás győztese a Premier League-be jutással körülbelül 200 millió fontot kaszál, a döntő vesztese pedig semmit sem kap.

Ilyen feszült izgalmak közepette vágott neki az elődöntőnek az Ipswich Town és a Norwich City, az első mérkőzést Ipswichben rendezték. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést, majd a játékrész hosszabbításának negyedik percében Paul Anderson egyenlített, a vége 1–1 lett. Ipswich Town és a Norwich City, az első mérkőzést Ipswichben rendezték. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést, majd a játékrész hosszabbításának negyedik percében Paul Anderson egyenlített, a vége 1–1 lett.

Ross Morgan, egy 25 éves Ipswich-drukker otthonában, televízión követte az elődöntő első felvonását. Anderson góljának pillanatában nem tudott parancsolni felszabaduló érzelmeinek, örömében felugrott, és ököllel lyukat ütött a falra. Erről a Twitteren számolt be képes bizonyítékkal. „Szerintetek érdekel? Nem!” – írta.


Ekkor jött a meglepetés, Anderson (a gólszerző) a Twitteren felajánlotta a szurkolónak, hogy kifizeti a károkat, pontosabban a fal javításának költségeit.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

A felajánlás sokkolta a drukkert, aki először nem akarta elfogadni a nagylelkű ajánlatot, végül Anderson addig erősködött, míg megállapodtak.

A BBC szólaltatta meg a 25 éves üzletkötőt, aki nagyon izgul a visszavágó előtt. „Fogalmam sincs, mi lesz, ha a Norwich jut tovább. Talán kidobom a tévét az ablakon. Nagyon szeretném, ha ott lennénk a Wembleyben” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik