PL: a Hull City júniusig kölcsönveszi Fábio Carvalhót – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 16:13
null
Fábio Carvalho a Hull Citybe tart? (Fotó: Getty Images)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Hull City az idény végéig kölcsönveszi a Liverpool játékosát, Fábio Carvalhót – erről az ismert transzferguru, Fabrizio Romano számolt be hétfőn a közösségi oldalán.

 

A 21 éves játékos iránt számos klub érdeklődött az elmúlt hetekben, egyebek mellett a Hull City egyik közvetlen riválisa, a Southampton is szívesen látta volna soraiban. S bár sajtóhírek szerint a Southampton még mindig nem adta fel a reményt, hogy megszerezze a tehetséges játékost, Romano biztosnak tűnő értesülése szerint a Hull City lesz a befutó.

Romano bejegyzésében egyébként kitért arra is, hogy az üzlet nem tartalmazna vételi opciót, mivel a Liverpoolnál továbbra is bíznak Carvalho fejlődésében.


A Theathletic.com ugyanakkor korábban arról írt, hogy a Liverpool FC igényeinek a Southampton és a Hull ajánlata is megfelel, azaz a játékos lesz az, aki kimondja az utolsó szót, és ha nagy fordulat nem történik, várhatóan még ezen a héten hivatalosan is bejelentik az érkezését a Hullnál.

A portugál U21-es válogatott Fábio Carvalho a 2021–2022-es idényben még a Fulham játékosa volt, majd Liverpoolba költözött, de 2023 őszén kölcsönben a német Bundesligában szereplő Lipcsében futballozott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik