MU: Sancho képpel jelezte, hogy hamarosan visszatér a BVB-hez

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.01.11. 11:23
null
Jadon Sancho hamarosan újra BVB-színekben rúghatja a bőrt (Fotó: Getty Images)
A Manchester United labdarúgócsapatának angol válogatott szélsője, Jadon Sancho hamarosan visszatér a Borussia Dortmundhoz – a futballista a hivatalos Instagram-oldalán az összes posztját törölte, profilképét pedig dortmundira változtatta.

 

Múlt hét csütörtökön arról cikkeztünk, hogy Jadon Sancho csak a zöld jelzésre vár, s hamarosan kölcsönbe csatlakozhat korábbi csapatához, a Borussia Dortmundhoz – erről a német Kicker és az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is beszámolt.

Az olasz újságíró szerdán a hivatalos Twitter-oldalán további részleteket közölt a transzferrel kapcsolatban: Sancho vételi opció nélkül kerül Dortmundba, ahová már ma elutazik a kötelező orvosi vizsgálatok miatt. A BVB négymillió eurót fizet az MU-nak, plusz a játékos bérét is átveszi az angol klubtól.


Úgy tűnik, a 23 éves futballista már nagyon várja, hogy megtörténjen az átigazolás – a hivatalos Instagram-oldalán az összes posztját törölte, a profilképét pedig dortmundira változtatta meg.

A Manchester Citynél nevelkedő játékos 2017-ben igazolt a Dortmundhoz, melynél 137 mérkőzésen 50 gólig és 64 gólpasszig jutott négy év alatt, ezért a „vörös ördögök” 85 millió euróért vették meg az angol támadót.

Az Old Traffordon nem tudott maradandót alkotni az elmúlt években, ráadásul tavaly szeptemberben nyíltan összeveszett Erik ten Hag menedzserrel, amelynek az lett a vége, hogy a klub eltiltotta a csapat edzéseiről, még az étkezőbe sem tehette be a lábát – Sancho azóta sem kért bocsánatot, így az elmúlt négy hónapban nem lépett pályára, az MU keretében sem volt ott.

Sancho hivatalos Instagram-oldala
Sancho hivatalos Instagram-oldala

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik