PL: a WHU Maguire-ért és McTominayért is 30 millió fontot ajánlott az MU-nak

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.08. 12:20
null
A West Ham Harry Maguire-t és Scott McTominayt is megszerezné a Manchester Unitedtől (Fotó: Getty Images)
Alaposan beindult az átigazolási piacon az angol élvonalbeli West Ham United, amely a bajnoki rivális Manchester United két labdarúgóját is kiszemelte magának, s 10 millió fontot emelt a Harry Maguire-ért tett korábbi, 20 milliós ajánlatán, de a védő mellett Scott McTominayt is 30 millióért vinné – írta meg a Sky Sports.

 

Mint beszámoltunk róla, a Manchester United első körben visszautasította a West Ham 20 millió fontos ajánlatát Harry Maguire-ért, s dupla ennyit, 40 milliót kérne az annak idején posztrekordot jelentő 87 millió euróért igazolt labdarúgóért.

A „kalapácsosok” azonban nem tettek le az angol válogatott hátvéd megszerzéséről és a Sky szerint 30 millió fontot ajánlottak érte, ahogy a skót középpályásért, Scott McTominayért is, ám utóbbiért az MU 45 millió fontot kér.

Az angol lap arról is ír, hogy a WHU szóban már megegyezett az Ajaxszal a mexikói válogatott középpályás, Edson Álvarez szerződtetéséről, akiért a hírek szerint 32+2 millió fontot fizet a West Ham, így a labdarúgó a legértékesebb mexikói játékos lesz.

Az átigazolási ügyekben jártas Fabrizio Romano arról számolt be, hogy Álvarez már úton van a londoni orvosi vizsgálatokra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik