PL: a Fulham szóbeli ajánlatot tett Adama Traorénak

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.11. 13:57
null
Adama Traoré a Fulhamben folytathatja (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham szóbeli ajánlatot tett a Wolverhamptontól szerződése lejártával távozó Adama Traorénak – értesült az átigazolási hírekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano.

 

A The Athletic újságírója, Peter Rutzler írta meg, hogy Marco Silva, a Fulham menedzsere szeretné mindenképp megerősíteni csapatát.

„Száz százalék. Semmi kétség. Nagyon kevesen vagyunk. Ezen a szinten, amin vagyunk ,nehéz a piacon nekünk és más kluboknak. A kiszemeltek megvannak, tudjuk, mit akarunk, minőségi és jó labdarúgókkal szeretnénk bővíteni a keretet” – fogalmazott Silva.

Az FC Barcelonában nevelkedő, de a felnőttcsapatnál csak fél évet (kölcsönben) töltő Adama Traoré Diarra Angliában már volt az Aston Villa és Middlesbrough játékosa is, mielőtt 2018-ban a Wolveshoz igazolt, melynek színeiben 194 mérkőzésen 14 gólig és 44 gólpasszig jutott, de szolgálataira szerződésének 2023 júliusi lejártával már nem tartottak igényt a csapatnál, így a játékos jelenleg szabadon igazolható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik