PL: Kanté nyáron az Arsenalhoz szerződhet – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.26. 20:58
null
N'Golo Kanté az Arsenalba szerződhet nyáron (Fotó: Getty Images)
Sajtóértesülések szerint nyáron ingyen szerződhet a városi rivális Arsenalhoz az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) 11. helyen álló Chelsea francia középpályása, N’Golo Kanté – írta meg a FourFourTwo.

 

A lap úgy tudja, az „ágyúsok” kétéves szerződést ajánlottak egyéves hosszabbítási opcióval a Leicester Cityvel PL-t, a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyerő világbajnok középpályásnak, akinek nyáron lejár a szerződése a „kékeknél”, így Mikel Artetáék ingyen szerezhetnék meg.

A lap felidézi, hogy az Arsenal Arséne Wenger ajánlására már azelőtt megkereste Kantét, mielőtt a Leicester Cityhez igazolt 2015-ben, de akkor a „rókákat” választotta a középpályás, aki egy évvel később szerződött a Chelsea-hez.

A spanyol Fichajes azt írta: „Jelenleg a játékosnak Spanyolországból és Angliából is vannak ajánlatai, de, ahogyan arra számítottunk, az egyetlen ötlete, hogy Londonban folytatja.” Megjegyezték: az Arsenal ajánlata még messze nem kész, de a labdarúgó hajlik rá, hogy elfogadja.

Kanté értékét a mértékadó Transfermarkt 20 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik