MU: Nem követem a rekordokat, azok követnek engem – Ronaldo

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.03. 14:06
null
Cristiano Ronaldo nem követi a rekordokat (Fotó: AFP)
Decemberben, az Arsenal elleni mérkőzésen szerezte pályafutása 800. gólját, aztán a Tottenham elleni mesterhármasával minden idők legeredményesebb labdarúgója lett a Manchester United klasszisa, a portugál Cristiano Ronaldo, aki a klub honlapjának úgy fogalmazott: nem követi a rekordokat, azok követik őt.

 

A 37 éves Cristiano Ronaldo a klub honlapján köszönte meg, hogy a szurkolók még a legnehezebb helyzetekben is támogatták a csapatot.

„Például az első meccs előtt kicsit ideges voltam, ami normális, de a dolgok is jól alakultak, hiszen kezdőként kaptam lehetőséget és két gólt szereztem – az nagyon szép volt” – emlékezett vissza Cristiano Ronaldo, aki a portugál válogatott színeiben is rekordot döntött, hiszen már 115 gólnál jár nemzeti csapatában.

„A rekordok természetes úton jönnek. Nem követem őket, de a rekordok követnek engem és ez jó”
– jegyezte meg Cristiano Ronaldo, aki továbbra is motivált, hogy keményen dolgozzon.

„Mindig jó, amikor betalálok egy ilyen klub színeiben, de ha mesterhármast szerzek, az sokkal szebb. Most viszont az a legfontosabb számomra, hogy megpróbáljuk megnyerni a mérkőzéseket és megnyerni a bajnokságot, vagy valamelyik kupát. Hiszek benne, hogy a Manchester United visszakerül oda, ahol a helye van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik