Arsenal: ajánlat érkezett Bellerínért, de nem a Barcától

Vágólapra másolva!
2017.05.10. 11:27
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal futballistájának, Héctor Bellerínnek az ügynöke elismerte, hogy védencéért nemrég ajánlatot tett az egyik klub.

A hosszabbítása előtt hat vagy hét klub érdeklődött iránta, ez megerősítette abban, hogy jól teszi a dolgát. A szerződés aláírása után két-három csapat követte őt továbbra is figyelemmel, nemrég az egyik ajánlatot is tett – annyit elárulhatok, hogy nem a Barcelona” – mondta a goal.com-nak Albert Botines, a játékos ügynöke.A hosszabbítása előtt hat vagy hét klub érdeklődött iránta, ez megerősítette abban, hogy jól teszi a dolgát. A szerződés aláírása után két-három csapat követte őt továbbra is figyelemmel, nemrég az egyik ajánlatot is tett – annyit elárulhatok, hogy nem a Barcelona” – mondta a goal.com-nak Albert Botines, a játékos ügynöke.

„Sok hírt olvastam a Barcával kapcsolatban, viszont az az igazság, hogy nagyon régóta nem beszéltem a klubbal. Ami a jövőt illeti, a labdarúgásban semmit nem lehet biztosra kijelenteni, azonban alapesetben azt mondanám, marad a klubnál.”

A 3–4–2–1-es felállásra való átállással Bellerín kiszorult a csapatból, az azóta lejátszott öt mérkőzésen csak egyszer szerepelt a kezdőben. Bár a spanyol dolgát sérülés és formaingadozás is nehezítette, Botines szerint Bellerín mindent megtesz azért, hogy ismét alapemberként számoljanak vele.

„Valóban kevesebbet játszik, mint az előző szezonban, de ebben nincs semmi különös, ilyen a futballisták élete. Természetesen szeretne többet játszani, de ő is tisztában van azzal, hogy adódtak nehézségei az idényben. Jelenleg azért küzd, hogy ismét fontos játékosa legyen a csapatnak” – zárta szavait az ügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik