PL: késett, kitették a kezdőből – lecsap rá az MU?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.03. 10:34
Sadio Mané fegyelmezetlensége miatt kikerült a Premier League-ben szereplő Southampton szombati kezdőcsapatából. Az angol sajtó szerint az ügy hátterében akár a Manchester United érdeklődése is állhat.

A szenegáli csatár elkésett a „szentek” mérkőzést megelőző csapatmegbeszéléséről, Ronald Koeman menedzser büntetésből kihagyta a kezdőcsapatból. A Southampton 1–0-s vereséget szenvedett a Norwich City otthonában. Mané a 80. percben azért pályára lépett, de segíteni nem tudott a legutóbbi öt bajnokijából négyet elveszítő csapatán. Ronald Koeman menedzser büntetésből kihagyta a kezdőcsapatból. A Southampton 1–0-s vereséget szenvedett a Norwich City otthonában. Mané a 80. percben azért pályára lépett, de segíteni nem tudott a legutóbbi öt bajnokijából négyet elveszítő csapatán.

Koeman már korábban is figyelmeztette játékosát, mivel úgy érezte, nem koncentrál tökéletesen a feladatára az edzéseken sem. Ráadásul nem a szombati volt az első késése.

Az angol sajtó szerint Mané magatartása azért nem megfelelő, mert januárban szeretne klubot váltani. Állítólag a Manchester United érdeklődik a játékos iránt. Erről Koemant is megkérdezték a lefújást követően.

„Talán. Kérdezzék meg őt. Kérdezzék meg őt, hogy miért történt, ami történt” – mondta a holland szakember.

Vasárnap több angol lap is megerősítette, hogy a Manchester United lépéseket tesz Sadio Mané januári megszerzése érdekében, miközben a Lazióban futballozó Felipe Anderson is a klub célkeresztjében van a téli átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik