Pool: ne lepődjön meg senki, ha kap egy pofont Jürgen Klopptól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.17. 13:24
Kevin Grosskreutz, a Borussia Dortmund korábbi játékosa figyelmeztette a Premier League-ben szereplő Liverpool keretének tagjait, ne lepődjenek meg, ha a közeljövőben elcsattan egy-két pofon az öltözőben.

Grosskreutz Dortmundban a Liverpool menedzseri posztjára minap kinevezett Jürgen Klopp játékosa volt, így jól ismeri a német mester módszereit. Tapasztalatait, emlékeit, meglátásait a Daily Mail olvasóival osztotta meg.

„Benne van a pakliban, hogy Jürgen Klopp már most szombaton kőkeményen beleáll a játékosaiba, lehet, hogy egy-két pofon is elcsattan, de az üzenet egyértelmű lesz. Nála nincs én, csak a csapat létezik" – üzeni Grosskreutz.

„Klopp egy érzelmes fickó, ez a televízión keresztül is átjön. Szinte minden labdaérintést átél az oldalvonalnál, együtt lélegzik a játékosokkal. Higgyék el, ez az öltözőben sincs másképp. Kiszámíthatatlan, olykor ideges, tele van érzelmekkel, de egyértelmű és átlátható terve van. Mindent a stratégiának rendel alá, kiválóan kombinálja az észt és az erőt.”

„Minden mérkőzés előtt gondoskodik az öltöző felfokozott hangulatáról. Külön beszél a játékosokkal, lelket önt beléjük, érthetően közli az elvárásait” – engedett bepillantást Klopp világába a Dortmundban több mint 200 mérkőzésen pályára lépő Grosskreutz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik