MU: „A Real már ugyanolyan klub számomra, mint a többi”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 13:21
Az egyéves kölcsönszerződése után a Real Madridtól a Manchester Unitedhoz visszaküldött Javier Hernández elhatározta, hogy megküzd a helyéért az angol klubnál.

„A Real Madrid nem élt a lehetőséggel, elköszöntünk, így már ugyanolyan klub számomra, mint a többi. AManchester United játékosa vagyok – mondta a Copa Américát kihagyó Chicharito, aki arra gyűjt energiát, hogy visszakerüljön Louis van Gaal keretébe. – Már nem az a helyzet, mint egy évvel ezelőtt. Amikor Van Gaal Manchesterbe került, minimálisra akarta csökkenteni a keretét, de most, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjében is ott van a csapat, a több meccs miatt több játékosra lesz szüksége. Van esélyem arra, hogy visszakerüljek a csapatba, és élni is fogok vele.”

A mexikói azonban nem ragaszkodik mindenképpen az MU-hoz, az a legfontosabb számára, hogy a lehető legtöbbet játsszon.

„Jó lett volna a Realnál maradni, de nem játszottam volna sokat, pedig ez a legfontosabb. Mindenképp boldog leszek, legyen az a United vagy más klub. A lehető legtöbb játékperc a legfontosabb” – mondta a 27 éves csatár, akinek még egy év van hátra az MU-val kötött szerződéséből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik