Chelsea: Mourinho figyeli Falcaót, 60 millióért vinné

Vágólapra másolva!
2013.11.12. 09:46
null
Kapós lesz: Falcaót több klub is megpróbálhatja elcsábítani a Monacótól (Fotó: Reuters)
Az angol Daily Mirror értesülései szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere csütörtökön Brüsszelbe utazik, hogy megfigyelje a Monaco és a kolumbiai válogatott csatárát, Radamel Falcaót a Belgium–Kolumbia felkészülési mérkőzésen.

A csatárai teljesítményével alighanem elégedetlen Mourinho már a nyáron is árgus szemmel figyelte a piacot, de „csak” az Anzsi keretének kiárusítása révén szabaddá váló Samuel Eto'ót sikerült megszereznie. A portugál menedzser továbbra is topcsatárra vadászik – más kérdés, hogy Falcaót nehéz lesz kimozdítani a hercegségből. A Chelsea megfigyelői arra is kíváncsiak a csütörtöki meccsen, hogy Falcao fizikálisan hogyan veszi fel a versenyt a rendkívül erős belgákkal.

Falcao – aki nevezhető lenne a Bajnokok Ligájára is, ez pedig fontos szempont – az Atlético Madridból 50.7 millió euróért került nyáron az oroszok pénzelte Monacóhoz, és tizenhárom bajnokin kilenc góllal kezdett.

A Monaco mindenesetre már többször is cáfolta, hogy eladná legnagyobb értékét: Vagyim Vasziljev alelnök kijelentette, értelmetlenség lenne eladni a kolumbiai támadót mindössze fél év után – arra a pletykára felelve, amely Falcaót a Real Madriddal boronálta össze. A Daily Mirror szerint mindenesetre a Chelsea hatvanmillió fontig hajlandó lenne kinyitni a pénztárcát...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik