Man. United: a dél-amerikai C. Ronaldo érkezhet

Vágólapra másolva!
2012.10.18. 13:59
Több angol forrásban is megjelent a hír, hogy a Porto kolumbiai szélsője, James Rodríguez a Manchester United első számú kiszemeltje a valószínűleg távozó Nani helyére. A dél-amerikai Cristiano Ronaldónak nevezett támadó iránt azonban nem csak a „vörös ördögök” érdeklődnek, és Rodríguez elmondta, a maga részéről a Real Madridban is el tudná képzelni a jövőjét.

A Portóban játszó, 21 éves kolumbiai szélső, James David Rodríguez Rubio alaposan felhívta magára a figyelmet, miután a Bajnokok Ligájában győztes gólt szerzett a PSG ellen, és utóbbi négy bajnokiján három gólt szerzett, valamint négy gólpasszt adott.

Rodríguez iránt a hírek szerint számos csapat érdeklődik, de az angol sajtó az egyik legkomolyabb kérőnek a Manchester Unitedet tartja, és a klub állítólag már a télen ajánlatot tehet érte. A kolumbiait a nagy valószínűséggel távozó, a Milan és a Juventus által is csábított Nani helyére nézte ki Sir Alex Ferguson menedzser. A Porto játékosa elmondta, egyelőre kizárólag a Portóra összpontosít, ugyanakkor arról is beszélt, hogy szívesen futballozna a Real Madridban.

„Mindenki tudja, hogy a Manchester United nagy klub, az angol Premier League pedig nagyszerű bajnokság, de engem most kizárólag a Porto foglalkoztat” – idézi több angol portál a dél-amerikai Cristiano Ronaldónak tartott Rodríguezt, akitől egy másik, a Real Madridra vonatkozó nyilatkozatot is felidéznek.

„Jó lenne, ha olyan bajnokságban futballozhatnék, mint a Primera División. Szívesen játszanék a Real Madridban” – mondta a kolumbiai válogatott labdarúgó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik