Drogba vitázik a Chelsea vezetőivel az Afrikai Nemzetek Kupája miatt

Vágólapra másolva!
2007.12.07. 19:27
Didier Drogbának, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chelsea támadójának meg kell műteni a térdét, a kérdés csupán annyi, hogy mikor. Az elefántcsontparti klasszis és a londoni klub között ez ad okot a vitára. A vezetőség az szeretné, hogy fájdalomcsillapítókkal szerepeljen, a csatár viszont a minél előbbi operáció mellett érvel, hiszen fel szeretne épülni Afrikai Nemzetek Kupájára.
Didier Drogba a válogatottat fontosabbnak tartja a Chelsea-nél
Didier Drogba a válogatottat fontosabbnak tartja a Chelsea-nél
Didier Drogba a válogatottat fontosabbnak tartja a Chelsea-nél
Didier Drogba a válogatottat fontosabbnak tartja a Chelsea-nél

A csatár a lehető leghamarabb szeretne átesni a térdműtéten, hiszen mindenképpen szeretne játszani a 2008-as év elején kezdődő Afrikai Nemzetek Kupájára.

Ez azonban nem tetszik a Chelsea vezetőinek, hiszen az elkövetkezendő időszakban rengeteg fontos találkozó vár a londoniakra, és ezért jobban szeretnék, ha a támadó kihagyná a kontinenstornát. A műtétet pedig későbbre halasztaná, ugyanis az operáció után a csatárnak öt hetet kellene kihagynia.

Drogba a londoniak ezen javaslatára eléggé mérgesen reagált, miszerint januárig fájdalomcsillapító injekciókkal kellene játszania annak ellenére, hogy a híresztelések szerint a Bolton támadója, Nicolas Anelka a csapathoz érkezik.

„Didier megérti a problémát, amit ezzel a klubnak okozhat, azt azonban a Chelsea-nél is régóta tudják már, hogy mikor lesz az Afrikai Nemzetek Kupája - nyilatkozta a Sunnak a támadó egyik közeli barátja. - Tudjuk, hogy kulcsjátékos az elefántcsontparti válogatottban, amelynek csapatkapitánya is. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nagyon szeretne játszani a tornán és nem akarja cserbenhagyni az együttest.”

Amennyiben Drogba meg tudja győzni a londoniak vezetőségét, abban az esetben a klub két hónapig kénytelen lesz nélkülözni őt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik