A színész Vinnie Jones jótanácsai honfitársának, David Beckhamnek

Vágólapra másolva!
2007.07.18. 21:07
Vinnie Jones a leghíresebb angol futballista volt az Egyesült Államokban, egészen múlt péntekig. Ekkor megérkezett David Beckham Los Angelesbe, hogy világhírnevét tovább öregbítse abban a városban, amely sokak szerint az ország legrosszindulatúbb települése. A mára már közkedvelt színész óva intette Beckhamet, hogy a focival törődjön, különben nagyot bukhat.

Egy tekintélyes Harley Davidson nyergében cirkál Hollywood elit negyedében, fején egy brit lobogót ábrázoló bukósisak, és csaknem két milliárdos villát készül megvásárolni Beverly Hillsben. Vinnie Jonesnak bejött az élet. Az angol fenegyerek a futball mészárosából a filmvászon közkedvelt szereplője lett, nem véletlenül.

A 42 éves egykori középpályás játékospályafutása idejében rettegett, emellett közutálatnak örvendő ellenfél volt, karrierje során 12 piros és megszámlálhatatlan mennyiségű sárga lapot kapott, ám mindez tulajdonképpen kedvezően alakította sorsát és az élet mezsgyéjén megfelelő irányba terelgette. Mert a Magyarországon is kultfilmmé vált „A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső” című angol mozi rettenthetetlen kulcsfigurája színészként sokkal nagyobb ívű pályát futott be Hollywoodban, mint a labdarúgásban.

David Beckham érkeztéig Jones volt a legismertebb brit labdarúgó az Egyesült Államokban. Most viszont jótanácsokat próbál adni honfitársának ahhoz, hogy a Real Madridot elhagyó középpályás mire figyeljen.

„Az embernek meg kell tanulnia itt élni – mondta a színész. – Los Angeles a világ legrosszindulatúbb városa, amilyen gyorsan felkapnak, olyan gyorsan el is ejtenek itt a nagyhatalmú emberek. Ha Victoria magával akarja rángatni minden egyes rendezvényre, akkor Becksnek komoly problémái lesznek. Davidnek le kell hajtania a fejét és legalább fél évig csak a futballra koncentrálni. Mert ha neki nem megy majd a játék, akkor a csapatnak sem fog, és akkor Beckham lesz az első, akit hibáztatni fognak”.
Jones további tanácsairól, a színészetről a csütörtöki Nemzeti Sportban olvashatnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik