Didier Drogba: Erősítsék meg a csapatot, különben távozom!

Vágólapra másolva!
2007.06.12. 09:44
Didier Drogba, a Chelsea együttesének kiváló támadója nincs megelégedve együttese nyári igazolásaival. Sőt, az elefántcsontparti csatár odáig ment, hogy saját távozását is kilátásba helyezte, ha a londoniak nem lesznek aktívabban az átigazolási piacon.
Didier Drogba
Didier Drogba
Didier Drogba
Didier Drogba

A Stamford Bridge-re egyelőre a Reading nagy munkabírású középpályása, Steve Sidwell, valamint a Bayern Münchent megjárt Claudio Pizarro érkezett, de értük nem kellett fizetni, hiszen lejárt a szerződésük volt munkaadójuknál.

A korábbi évek nagy bevásárlásai mellett ez egyelőre szerény erősítésnek minősül, és ezt nem csak a szurkolók látják így, hanem a csapat egyik legnagyobb sztárja, Didier Drogba is. Az együttes utolsó nagy vétele tavaly Andrij Sevcsenko volt.

Az előző szezonban 33 gólig jutó elefántcsontparti csatár már saját távozását is kilátásba helyezte, amennyiben nem változik a helyzet.
„Ha az együttes elveszíti a becsvágyát, akkor biztos, hogy nem maradok itt sokáig” – értékelt az Eurosport internetes oldalán Drogba. – „29 évesen nincs már sok vesztegetni való időm. Pályafutásom utolsó nagy szakaszánál vagyok.”

„A nagy kérdés, hogy menjek vagy maradjak? Szívesen kipróbálnám magam egy másik bajnokságban is. Spanyolországból és Olaszországból is keresnek, és bár egyelőre elég messze vagyok attól, hogy otthagyjam klubomat, nem tudom, mit hoz a jövő.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik