Drogba készen áll a szuperrangadóra

Vágólapra másolva!
2006.11.26. 12:41
A Werder Bremen elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen kisebb sérülést szenvedett Didier Drogba tökéletesen egészségesnek érzi magát, s így készen áll a Manchester United-Chelsea angol szuperrangadóra, amely 17 órakor kezdődik az Old Traffordon. Az elefántcsontparti sztárcsatár úgy véli, csapata rutinosabb, s ezért még idegenben is megszerezheti a három pontot.
Drogba keményen, de eredménytelenül küzdött Brémában
Reuters
Drogba keményen, de eredménytelenül küzdött Brémában
Drogba keményen, de eredménytelenül küzdött Brémában
Reuters
Drogba keményen, de eredménytelenül küzdött Brémában

„Mindenképpen játszani akarok, hiszen ez a Premiership legnagyobb mérkőzése. Már túl vagyok a Werder Bremen ellen elszenvedett térdsérülésemen, de a végső döntést a csapatorvos és Jose Mourinho hozza meg” – jelentette ki a támadó.

Drogba úgy véli, hogy a hazai pálya előnyét ellensúlyozza a Chelsea nagyobb tapasztalata és tudása, s egy olyan eredménnyel érvel, amely még sokáig fájó pontot jelent az MU életében.

A Werder ellen idő előtt vonult öltözőbe a csatársztár
Reuters
A Werder ellen idő előtt vonult öltözőbe a csatársztár
„Nagyon fontos mérkőzés vár ránk, s biztos vagyok a Chelsea győzelmében, ugyanis mi jobban játszunk a kulcsfontosságú találkozókon. Elég, ha megnézzük az európai kupamérkőzéseket. A Chelsea soha sem veszítene olyan kulcsmérkőzést a Celtic ellen, mint a United” – szögezte le magabiztosan Didier Drogba.

A kiváló futballista némileg megfeledkezett arról, hogy a londoni Kékek is buktak már fontos összecsapásokat, éppen a BL-ben. Hiszen mindenki tudja, az előző két szezonban a Liverpool FC és az FC Barcelona nyerte a legrangosabb európai sorozatot, s a diadalmenet egyik állomását mindkét csapatnál a Chelsea búcsúztatása jelentette…

Didier Drogba úgy gondolja, kiváló őszi formáját annak is köszönheti, hogy a nyáron világklasszisok igazoltak a Chelsea-hez, különösen ukrán csatártársának köszönhet sokat.

„Még csak most jön a java, a legjobbamat csak a közeljövőben mutatom meg. Andrij Sevcsenko érkezésével megváltozott a játékom, sokat javultam minden területen” – zárta mondandóját a bajnokságban már 8 gólnál járó elefántcsontparti csillag.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik