NHL: Sharks-vereség 4–1-ről, fordított a Vegas is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.06. 08:03
Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján öt meccset rendeztek, melyekből kettőn tudtak győzni a vendégcsapatok.

A játéknap egyik legjobb meccsén éppen vendégsiker született. A Nyugati főcsoportot vezető Vegas Golden Knights a három harmadból kettőt megnyert 2–1-re, egyet elveszített ugyanilyen különbséggel a Chicago Blcakhawks otthonában, de a meccset így 5–4-gyel behúzta. Úgy, hogy 2–0-ra és 3–1-re vezetett, de 3–3 után a Blachawks még fordítani tudott.

A Pittsburgh Penguins simán, 4–0-ra nyert a sorozatban az ötödik vereségét elszenvedő New York Islanders otthonában. A vendégeknél Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby is a kapuba talált, míg Daniel Sprong duplázott.

A Nyugati főcsoportban 2. helyen álló Winnipeg otthon 4–3-ra legyűrte a Buffalót, a Detroit 4–2-re nyert a Florida ellen. Az Ottawa úgy győzött hosszabbításban 6–5-re a San Jose ellen, hogy 4–1-re még a Sharks vezetett, viszont az 5–2-es vendégvezetés után már csak a hazaiak lőttek gólt (sorozatban hármat a záró harmadban, majd még egyet a ráadásban).

NHL
ALAPSZAKASZ

New York Islanders–Pittsburgh Penguins 0–4
Detroit Red Wings
–Florida Panthers 4–2
Ottawa Senators–San Jose Sharks 6–5hosszabbítás után
Winnipeg Jets
–Buffalo Sabres 4–3
Chicago Blackhawks–Vegas Golden Knights 4–5

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik