NHL: otthon bukott rangadót a Kings ellen a Golden Knights

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.09. 08:19
null
A Los Angeles Kings idegenben verte a címvédő Golden Knightsot (Fotó: Getty Images)
Egymás után második rendes játékidős vereségét szenvedte el a címvédő Vegas Golden Knights az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), miután hazai jégen simán, 4–1-re kikapott a Los Angeles Kingstől.

 

Kiváló hajrával nyert Torontóban az Ottawa Senators. A házigazda Maple Leafs ugyanis kétszer is egyenlített, de a harmadik harmad elején 3–3-nál hiába hozta vissza saját esélyeit, a végjátékot nagyon elrontotta, a vendégek pedig az utolsó tíz percben háromszor is betaláltak és végül 6–3-ra nyertek.

Fordulatos mérkőzésen kapott ki hazai jégen a Washington Capitals a Florida Panthers ellen. A fővárosiak hiába vezettek kétszer is, a vendégek a harmadik harmad elején is egyenlítettek, majd a hosszabbításban mindössze 15 másodperc után eldöntötték a mérkőzést.



A Nyugati főcsoport élén álló címvédő Vegas Golden Knights egymás után második rendes játékidős vereségét szenvedte el, s az idényben harmadszor kapott ki, miután a vendég Los Angeles Kings simán nyert 4–1-re, s feljött a konferencia harmadik helyére.

A kaliforniaiak utolsó gólját Anze Kopitar szerezte, akinek ez volt pályafutása 400. gólja az NHL-ben.

NHL
ALAPSZAKASZ

Toronto Maple Leafs–Ottawa Senators 3–6
Washington Capitals–Florida Panthers 3–4 – hosszabbítás után
Vegas Golden Knights–Los Angeles Kings 1–4
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik