NFL: Vissza fogok térni – Rodgers ígéri, látni fogjuk még

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.14. 15:09
null
Sokan már a pályafutása végét vizionálták, de Aaron Rodgers közölte, hogy visszatér (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, hivatalosan is véget ért a profi amerikaifutball-liga (NFL) jelenlegi idénye Aaron Rodgers számára, akinek a Buffalo Bills elleni évadnyitón mindössze négy játék után elszakadt az Achilles-ina a bal lábában. A New York Jets 39 éves irányítója az Instagramon üzent követőinek.

„Mindenkinek hálás vagyok, aki felhívott, üzent, vagy a barátaimon keresztül vette fel velem a kapcsolatot. A támogatásotok nagyon sokat jelentett és igyekszek mindenkinek válaszolni, amilyen gyorsan csak lehet. A sérülés összetört, és az elmúlt napokban az érzelmek teljes spektrumát végigjártam, de a tőletek kapott szeretet és támogatás nagyon megérintett. Gondoljatok rám és imádkozzatok értem, mert ma megkezdem a gyógyulás folyamatát. Virradat előtt a legsötétebb az éjszaka. Vissza fogok térni” – fogalmazott posztjában Aaron Rodgers.

A New York-i csapat április végén egyezett meg a Green Bay Packersszel Rodgers elcseréléséről. A Jets a 2023-as draft 13., 42. és 207. választási jogát adta a Packersnek, plusz egy 2024-es második körös picket – ez első körössé változott volna abban az esetben, ha Rodgers legalább 65 százalékban pályán lett volna. A Packers a 39 éves irányító mellett az idei draft 15. és 170. választási jogát ruházta át a Jetsnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik