Vízilabda: visszatér a Szolnokba Andrija Prlainovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.30. 12:26
Noha csak hétfőn kezdte újra az edzéseket mononukleózisa után a szerb Andrija Prlainovics, a Szolnoki Dózsa-Közgép szerb klasszisa játszik a mai A-Híd-OSC-Újbuda elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Az alapos kivizsgálásokat követően október közepén derült ki, hogy a fáradtságra panaszkodó Andrija Prlainovics mononukleózisban szenved, így alighogy elrajtolt a szezon, máris kiesett a Szolnok nyáron igazolt olimpiai, világ- és Európa-bajnok szerb klasszisa. Ráadásul az első hírek arról szóltak, hogy a Reccótól érkező szélső idén már nem is játszhat.

Prlainovics aztán hétfőn kezdte újra az edzéseket, dicsérte a magyarok példaértékű viselkedését, no meg a klubnál tapasztalt fogadtatást. Szerdára pedig már az is eldőlt, hogy Cseh Sándor edző bizalmat szavaz neki, s nevezi az OSC elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Az OSC kerete: Bisztritsányi Dávid, Drasko Brguljan, Bátori Bence, Nagy Ádám, Salamon Ferenc, Zalánki Gergő, Hegedüs Gábor, Lukas Seman, Gór-Nagy Miklós, Juhász Zsolt, Budschuh Erik, Szlobodan Nikics, Barabás Botond
A Szolnok kerete: Nagy Viktor, Zsivko Gocics, Ugo Crousillat, Vámos Márton, Jansik Dávid, Mezei Tamás, Milan Alekszics, Aaron Younger, Andrija Prlainovics, Varga Dénes, Kis Gábor, Fülöp Bence, Kardos Gergely

VÍZILABDA
Férfi Bajnokok Ligája

19.00: A-Híd OSC-Újbuda–Szolnoki Dózsa-Közgép (Tv: Sport1)
20.15: Jug Dubrovnik (horvát)–ZF-Eger (Tv: M4 Sport)
Férfi Európa-kupa
18.00: BVSC-Zugló–Verona (olasz)
19.30: Primorje Rijeka (horvát)–FTC-PQS-Waterpolo

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik