Vízilabda: segítséget kaphat az Eger az ob I-es szerepléshez

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.05.13. 19:29
null
Még nincs minden veszve Egerben (Fotó: egrivizilabda.hu)
Hivatalos közleményben számolt be az Eger vízilabdacsapata, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága segítséget ajánlott fel, miután fizetésképtelenné vált a klubot működtető Egri Vízilabda Kft. 

 

Mint arról beszámoltunk, fizetésképtelenné vált az egri vízilabdacsapatot működtető Egri Vízilabda Kft. Szécsi Zoltán ügyvezető elnök a honlapnak eljuttatott közleményében azt írta hétfőn, hogy az Egri Vízilabda Kft. a korábbi vezetőség által kötött szerződések és a korábban minden év április 15-ig beérkezett városi támogatás elmaradásának következtében fizetésképtelenné vált.

Szerdán az egrivizilabda.hu oldalán újabb közleményt adott ki a klub, amelyből kiderült, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága segítséget ajánlott fel.

„Szerda délutánra elnökségi ülést hívott össze az Egri Vízilabda Klub vezetése. Ennek egyik napirendi pontjaként Szécsi Zoltán klubelnök adott tájékoztatást arról, hogy mi vezetett a kialakult helyzethez. Természetesen sok szó esett a megoldási lehetőségekről is. Megnyugtató, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága felajánlotta segítségét a helyzet megoldásának kidolgozására. A fentiek fényében az elnökség úgy határozott, hogy célul tűzi ki az Egri Vízilabda Kft. és az Egri Vízilabda Klub megmentését, és úgy a női, mint a férfi csapatunk ob I-ben való szereplésének további feltételeinek megteremtését– olvasható a vízilabdaklub közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik