Vízilabda: az OSC különleges felajánlással készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.10. 15:02
Az A-Híd OSC Újbuda vízilabdacsapata március 14-én a Vasassal csap össze a férfi ob I-ben, és a belépőkből származó teljes bevételt Demeter Judit speciális olimpikon tollaslabdázó számára ajánlja fel.

Demeter Judit már második alkalommal képviselheti Magyarországot az értelmi fogyatékosok számára rendezett Speciális Nyári Világjátékokon. Négy évvel ezelőtt hatalmas sikert ért el Athénban, amikor női és vegyes párosban aranyérmes lett, egyéniben negyedik helyezést ért el. A tollaslabdázónak most lehetősége nyílik megismételni korábbi sikereit, hiszen a Los Angelesben július 25. és augusztus 2. között megrendezendő speciális játékokra is kvalifikálta magát.

Ahhoz azonban, hogy részt vehessen a versenyeken, önrészt is kell fizetnie. Ehhez nyújt segítséget az OSC vízilabdacsapata.

„Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk Juditot az újabb olimpiai érmek megszerzésében. Ezúton is kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen jöjjenek el március tizennegyedikén, és nézzék meg a mérkőzést, így nemcsak nekünk szurkolhatnak a Vasas ellen, de egy sikeres magyar sportoló újabb eredményes szerepléséhez is hozzájárulhatnak. Jegyeink ára ötszáz forint, de természetesen örömmel fogadjuk a nagyobb összegeket is, hogy hozzájárulhassunk Judit sikereihez” – mondta el Becsey Péter, az A-Híd OSC Újbuda sportigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik