Vízilabda: junior vb-ezüstérmes center Egerben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.16. 09:16
Miskolcról szerződtetett centert az Eger vízilabdacsapata. A junior vb-ezüstérmes Sánta Dániel folytatja Dabrowski Norbert együttesénél.

„Dabrowski Norbert keresett meg, megkérdezte, mivel Egerben mozgások lesznek a posztomon, miként állnék egy esetleges klubváltáshoz. Mondta, hogy gondolkozzak el ezen a lehetőségen, de én igazából abban a pillanatban eldöntöttem, hogy igent mondok. Jól érzem magam Miskolcon, nincs is itt semmi problémám, de úgy éreztem, más közegben kell, hogy legyek ahhoz, hogy tovább fejlődhessek” – idézte Sánta Dánielt az egrivizilabda.hu.„Dabrowski Norbert keresett meg, megkérdezte, mivel Egerben mozgások lesznek a posztomon, miként állnék egy esetleges klubváltáshoz. Mondta, hogy gondolkozzak el ezen a lehetőségen, de én igazából abban a pillanatban eldöntöttem, hogy igent mondok. Jól érzem magam Miskolcon, nincs is itt semmi problémám, de úgy éreztem, más közegben kell, hogy legyek ahhoz, hogy tovább fejlődhessek” – idézte Sánta Dánielt az egrivizilabda.hu.

Korábban tíz pólós kötelezte el magát Egerben: Decker Ádám, Hosnyánszky Norbert, Sztrahinja Rasovics, Angelosz Vlahopulosz, Marko Avramovics, Valics Bence, Biros Barnabás, Csiszár Boldizsár, Kürti Dominik és Magyar Márton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik