Vízilabda: gyertyagyújtással emlékezett a Vasas Csapó Gáborra

L. G.L. G.
Vágólapra másolva!
2022.11.30. 20:41
Gyertyagyújtással tisztelgett egykori klubja, a Vasas a vasárnap, 72 éves korában elhunyt legendája, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Csapó Gábor előtt.
Gyertyagyújtással emlékezett a Vasas Csapó Gáborra (Fotó: Árvai Károly)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉÉÉRT KATTINTSON A KÉPRE!
Gyertyagyújtással emlékezett a Vasas Csapó Gáborra (Fotó: Árvai Károly) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉÉÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

 

Elsőként a Vasas jelenlegi csapata és az Eurokupa-ellenfél Crvena zvezda rótta le kegyeletét a Komjádi uszoda bejárata mellett felállított emlékhelyen. A lelátókat szinte teljesen megtöltő szurkolók hosszú sorokban kígyóztak, hogy megemlékezzenek a magyar vízilabdázás egyik legnagyobb alakjáról.

Mécsest gyújtott többek között a Magyar Olimpiai Bizottság képviseletében Gyulay Zsolt elnök és Fábián László főtitkár, a Magyar Vízilabda-szövetségtől Madaras Norbert elnök, valamint elődje, Vári Attila és Dala Tamás elnökségi tag. Elhelyezte mécsesét a sportért felelős államtitkárság kabinetfőnöke, Berkó Lajos, a Vasas elnöke, Markotvits László, az egykori játékostárs, Faragó Tamás és Csapó Gábor özvegye, Vajtai Katalin.

A család tájékoztatása szerint Csapó Gábor temetése december 14-én, 14 órakor lesz a Farkasréti temetőben. A találkozó egyperces gyászszünettel kezdődött.

Gyászszünettel kezdődött a meccs (Fotó: Dömötör Csaba)
Gyászszünettel kezdődött a meccs (Fotó: Dömötör Csaba)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik