Vízilabda Eb: Kemény Dénes szerint a szurkolók emberfórt jelentettek

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 18:10
Érthetően boldogan nyilatkoztak a magyar férfi vízilabda-válogatotthoz tartozók a Szerbia elleni pazar, 9–6-os siker után, mellyel megtört nemzeti csapatunk athéni olimpia óta tartó rossz sorozata a délszláv rivális ellen.

„A győzelmünk titka? Nyolc játékosunk volt, hét a vízben, egy pedig a közönség! A szerbek voltak a mérkőzés esélyesei, így csapatom felszabadultan játszhatott" – mondta Kemény Dénes, a magyar szövetségi kapitány.

„Nagyon boldog vagyok, mert 2004, az athéni olimpia után végre meg tudtuk verni a szerbeket. Nagyon akartuk ezt a győzelmet" – nyilatkozta Madaras Norbert.

„Túl sok helyzetet puskáztunk el, és ha nem használjuk ki a lehetőségeinket, az olyan, mintha kapnánk két gólt, mivel a magyarok könyörtelenül büntetnek. A mai napon Magyarország teljesen megérdemelte a győzelmet" – értékelt Dejan Udovicsics, a szerb szakvezető.

„Nem volt jó napunk, bár a magyarok éremesélyesek. Biztos vagyok benne, hogy a másik három csoportellenfelünk ellen jobban játszunk, még minden esélyünk megvan, hogy bejussunk az elődöntőbe" – így a szerbek legjobbja, Filip Filipovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik