Vízilabda: „Az én időmnek vége” - Szécsi Zoltán

Vágólapra másolva!
2012.08.13. 07:56
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Kásás Tamás a spanyolok elleni, sikerrel megvívott olimpiai helyosztó után bejelentette visszavonulását. Az sejthető, hogy a játékokat követően a háromszoros olimpiai bajnokok közül többen hasonlóan tesznek, vagy legalábbis a válogatottban lemondják a szereplésüket. Szécsi Zoltán a Reuters hírügynökségnek beszélt erről.

A nemzetközi sportsajtóban is téma a magyar férfi vízilabda válogatott olimpiai ötödik helye, az hogy a horvátok olimpiai bajnoki címével lezárult egy korszak a vízilabdában, a „magyar korszak", amely során 2000 és 2008 között három olimpiát nyert Kemény Dénes csapata. a horvátok olimpiai bajnoki címével lezárult egy korszak a vízilabdában, a „magyar korszak", amely során 2000 és 2008 között három olimpiát nyert Kemény Dénes csapata.

A Reuters hírügynökség kiemeli azokat a játékosokat – Biros Pétert, Kásás Tamást, Szécsi Zoltánt és Kiss Gergelyt – akik meghatározták ezt az időszakot, és akik most is ott voltak a csapatban Londonban.

„Az én időszakomnak vége. Jön az új generáció – idézi a hírügynökség Szécsit, akit a londoni kudarcról is faggattak. – Úgy érzem, fejben elfáradtunk, de azt nem tudom, hogy ennek mi az oka.”

„Nehéz bármit is mondani. Sokat fogunk még beszélgetni a történtekről” – vette át a szót Kiss Gergely, aki az ötödik hely ellenére nem feledkezett meg a sikerekről sem.

„Négy olimpián játszottam, ebből háromszor aranyérmet nyertem, sokan álmodnak hasonlóról" – nyilatkozta a háromszoros olimpiai bajnok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik