Vízilabda: a Pólósok pólósa járt nálunk

Vágólapra másolva!
2021.09.20. 14:25
Faragó Tamást a Mediaworks vezérigazgatója is fogadta a Nemzeti Sport szerkesztőségében.
Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Ballai Attila, a Mediaworks Sportfőigazgatója, Faragó Tamás a Pólósok pólósa, valamint Dr. Szabó László, a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatója (Fotó: Tumbász Hédi)
A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYITHATÓ!
Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Ballai Attila, a Mediaworks Sportfőigazgatója, Faragó Tamás a Pólósok pólósa, valamint Dr. Szabó László, a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatója (Fotó: Tumbász Hédi) A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYITHATÓ!

 

A Mediaworks Hungary Zrt. három szerkesztősége, az Origo, a Magyar Nemzet és a Nemzeti Sport fogott össze, amikor tavaly, a legnevesebb szakemberek bevonásával választottuk meg és hirdettük ki minden idők legjobb magyar vízilabdázóját, azaz a „Pólósok pólósát”. A világklasszisok sorát felvonultató mezőny legjobbja az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Faragó Tamás, a hetvenes évek szupersztárja lett, Kásás Tamást és Gyarmati Dezsőt megelőzve. A vízilabdázás Nemzet Sportolója címmel is kitüntetett emblematikus egyéniségének, Faragó Tamásnak az Év Sportolója Gálán szerettük volna átadni a Mediaworks és a Magyar Sportújságírók Szövetsége trófeáját, ami azonban januárban nem volt lehetséges, azt hétfőn pótoltuk a Nemzeti Sport szerkesztőségében. Az edzőként is sikeres, a női válogatottal világbajnok sportembert hétfőn Dr. Szabó László, a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatója fogadta a Nemzeti Sport bécsi úti szerkesztőségében, ahol az ünnepélyes díjátadást megelőző beszélgetésen részt vett Ballai Attia, a Mediaworks Sportfőigazgatója és Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője is.

„Mi mást is mondhatnék, óriási megtiszteltetés, hogy a kollégák engem találtak a legjobbnak– mondta a népszerű „Tonó" még a végeredmény kihirdetésekor.– Egy olyan csapatsportág képviselőjeként nyertem meg a szavazást, amely kilenc olimpiai elsőséggel büszkélkedik. Miután kilenc olimpiát nyerni egy csapatsportágban csak úgy lehetséges, hogy klasszisok sora nő fel az országban, közöttük a legjobbnak találtatni még úgy is megható, hogy a szavazás nyilvánvalóan szubjektív. De most fogjuk fel úgy, hogy a végeredmény objektív…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik