Steinmetz Barna a következő idényben újra a Vasas színeiben játszhat (Fotó: Farkas József)

Nagy a csend a Vasas háza táján, amióta Varga Dániel és Dénes békében, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert pedig viharosan távozott a bajnoki címvédőtől, de ez nem jelenti, hogy a piros-kékeknél beletörődtek abba, jóval gyengébb csapatuk lesz, mint az előző idényekben. A vezetők nagy erőkkel dolgoznak az együttes megerősítésén.

Lapunk úgy értesült, a Vasas szeretné visszacsábítani Steinmetz Barnabást, aki egy esztendeje távozott a bajnoktól és hároméves szerződést kötött a Ferencvárossal, ám egy szezon után mégis szakíthat a zöld-fehérekkel. A pólós megkeresésünkre csak annyit mondott, még nem szeretne az angyalföldiekkel kapcsolatban nyilatkozni.

Ha azonban a Vasas vezetőinek terve valóra válik, nem Barnabás lehet az egyetlen Steinmetz a gárdában, legalábbis úgy tudjuk, a klub egyeztet a fiatalabb Steinmetz fivérrel, a jelenleg a Primorac Kotorban szereplő Ádámmal.

A piros-kékek másik nagy fogása a szintén primoracos Kiss Gergely lehet. A háromszoros olimpiai bajnok balkezes elmondta, a napokban kerülhet pont a jövőjével kapcsolatos kérdésekre.

„Szívesen játszanék újra itthon” – mondta Kiss Gergely, az itthon pedig információink szerint a Vasast jelentené.

TOVÁBBI RÉSZLETEKET A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN OLVASHAT.