Női vízilabda: Keszthelyi hosszú távra tervez Spanyolországban

Vágólapra másolva!
2023.05.25. 21:58
null
Keszthelyi hosszú távra tervez Spanyolországban (Fotó: Török Attila)
Keszthelyi Rita, a CN Mataró női vízilabdacsapatának magyar válogatott játékosa megtalálta számításait klubjával, így hosszútávra tervez Spanyolországban.

 

Az Európa-bajnok, valamint világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes játékos tavaly nyáron nyolc év után igazolt az UVSE-től a Mataróhoz, most pedig egy évvel hosszabbította meg szerződését a Szuperkupa-győztes együttessel, amely ebben a szezonban három döntőt is elveszített – Bajnokok Ligájában, a Spanyol Kupában és a bajnokságban – a Sabadell ellen.

„Talán jövőre összeszokottabb lesz a csapat, és remélem, hogy az erősítés, az új igazolások beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeket” – mondta az M1 aktuális csatorna megkeresésére Keszthelyi, aki jelenleg már a világbajnoki felkészülésre koncentrál a válogatottal.

„Mindenkinek az a célja, hogy négybe kerüljön és aztán döntőbe, mi is ezt szeretnénk elérni, de a női mezőny nagyon-nagyon szoros. Bármi megtörténhet, nekünk pedig meccsről meccsre kell építkeznünk aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle” – tette hozzá a 31 éves sportoló, akinek meggyőződése, hogy azért tudtak eddig a válogatottal kiemelkedően teljesíteni, mert mindig csak a soron következő mérkőzésre koncentráltak.

„Természetesen az a hosszútávú célunk, hogy a következő három világversenyen, a két világbajnokságon és az Európa-bajnokságon megszerezzük a kvótát” – zárta gondolatait Keszthelyi Rita.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik