Női vízilabda: Jól rejtegettem, hogy mennyire izgulok – Magyari Alda

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2021.01.26. 19:46
Bíró Attila rendesen beledobta Magyari Aldát a mély vízbe. A magyar női vízilabda-válogatott 20 éves kapusát ez egyáltalán nem zavarta, nem úgy az olaszokat, akiket valószínűleg teljesen meglepett, hogy a trieszti olimpiai selejtező legfontosabb mérkőzésén nem Gangl Edina védte a kapunkat. A többi meg már történelem.

„Bíró Attila az olaszok elleni meccs napján, a reggeli edzésen mondta meg, hogy én fogok védeni. Meglepődtem, de azonnal tudtam, hogy fejben úgy helyre kell raknom magam, hogy ne az látszódjon rajtam, riadt vagyok, félek. Szerintem jól tudtam rejtegetni, mennyire izgulok”vallotta be az NSO Tv-nek a fiatal játékos, miután a válogatott hétfő este hazaérkezett Triesztből.

Videónkban arról is beszél, hogy Tokióval kapcsolatban neki az az elsődleges célja, hogy bizonyítsa, ott a helye a csapatban. Emellett beszél arról, hogyan élte meg az olimpiai selejtezőt, ki segített neki, hogy mentálisan felkészítse magát az olaszok elleni sorsdöntő meccsre, s azt is elárulja, hogyan ünnepelte meg a csapat, hogy kijutott az olimpiára.

ÖTKARIKÁS SÜTI VÁRTA A TRIESZTBŐL HAZAÉRKEZŐ NŐI VÍZILABDA-VÁLOGATOTTAT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik