Dráma a végén, nem jutott be az Eb-döntőbe a női vízilabda-válogatott

LAKNER GÁBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)LAKNER GÁBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 18:50
A bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, mivel az elődöntőben Spanyolországtól 11–10-re kikapott. A záró játékrészben a rivális már néggyel is vezetett, de az utolsó pillanatokban az egyenlítésért támadhattunk – hiába. Sorozatban a hatodik elődöntőt bukta el a magyar válogatott a spanyolok ellen!
A magyar csapat kis híján felállt mínusz négyről a záró játékrészben (Fotó: Török Attila) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!
A magyar csapat kis híján felállt mínusz négyről a záró játékrészben (Fotó: Török Attila) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

VÍZILABDA
EURÓPA-BAJNOKSÁG
NŐK
ELŐDÖNTŐ
Spanyolország–MAGYARORSZÁG 11–10 (3–3, 2–1, 2–3, 4–3)
Budapest,
Duna Aréna, 1400 néző. V: Dervieux (francia), Sztavridisz (görög)
SPANYOLORSZÁG: L. Ester – Bach 1, A. ESPAR 3, P. Pena, LEITÓN, Ortiz 2, TARRAGÓ 3. Csere: C. Espar, Forca 1, I. González, GARCÍA GODOY 1, Crespi. Szövetségi kapitány: Miguel Oca
MAGYARORSZÁG: Kasó – Gurisatti 1, Máté Zs., KESZTHELYI-NAGY 3, Parkes, Garda, Vályi V. 2. Csere: Gangl (kapus), Illés A. 1, Rybanska, Szilágyi D., LEIMETER 3, GYÖNGYÖSSY. Szövetségi kapitány: Bíró Attila
Gól – emberelőnyből: 11/4, ill. 16/7
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. –
Kipontozódott: Máté Zs. (23. p.), C. Espar (26. p.), Bach (28. p.)
MESTERMÉRLEG
Miguel Oca: – Roppant szoros meccset játszottunk egy nagyszerű csapat ellen.
Igyekeztünk nyugodtak maradni, mert az elődöntőkben mindig ez az egyik legfontosabb
tényező. A negyedik negyedben sikerült négy góllal ellépni, és ez elégnek bizonyult.

Harminchárom másodperc volt az élet.

A csereként beálló Gangl Edina egygólos hátrányban védte Roser Tarragó lövését,
támadásba dobta a csapatát, majd minden mindegy alapon maga is felúszott az ellenfél
térfelére. Tehette, ettől az idénytől kezdve már nem tilos átmennie a kapusnak a félpályán.

AZ NS SZAKÉRTŐJE, FARAGÓ TAMÁS VÉLEMÉNYE
Valljuk be őszintén, ez a spanyol válogatott – még ha eddig nem is remekelt az Európa-
bajnokságon – jobb csapat a magyarnál. Ugyanakkor kezdetben úgy tűnt, kézben tartjuk a mérkőzést, jobbak vagyunk, és a spanyolok csak fórok tömegével tartják a lépést velünk. Nagyon jól védekeztünk, Kasó Orsolya is jól tette a dolgát. Minden jól alakult, aztán egyszer csak szétesett minden. A védekezés már nem ment, Kasó szerencsétlen volt, és abban a pillanatban el is veszítettük a meccset. Még akkor is, ha fantasztikus – vagy mondhatnám úgy is, a női vízilabda sajátja –, hogy két perc alatt majdnem sikerült megfordítani egy teljesen elveszített mérkőzést. Visszatérő gond a női válogatottban – és persze más csapatoknál is –, hogy meg kell tanulni győzni, mert a győzelem tudománya egészen más, mint a többi. Többször mondtam már: van öt-hat szituáció egy meccsen, amelyekből nemcsak minél többet meg kell nyerni, hanem fel is kell tudni ismerni azokat. És ez a legnagyobb gond: nem ismerjük fel őket.

A magyar válogatott kereste a lövőhelyzetet, nagy nehezen meg is találta, a felelősséget azonban kizárólag a csapatkapitány, Keszthelyi Nagy-Rita vállalta magára. Mondjuk, tőle ezt is szoktuk meg, de ezek szerint a társak is. Laura Ester azonban nagy nehezen kitornázta a lövését, így három másodperccel a vége előtt eldőlt a mérkőzés. A spanyolok győztek, és döntőbe jutottak, ezzel nem mellékesen olimpiai kvótához juttatták a finalista oroszokat, a magyar válogatottnak pedig maradt a bronzéremért zajló csata a hollandok ellen – és az olimpiai kvalifikációs torna márciusban.

Mire eljutottunk idáig, azonban történt egy s más.

Kezdésnek rögtön megsérült Gurisatti Gréta, aki nem a kispadon szeretett volna eltölteni az elődöntő harminckét percéből huszonnyolcat. Az ő nevéhez fűződött az első magyar blokk és az első magyar gól, majd amikor azt gondoltuk, ő lesz a nyerőember, egy szerencsétlen mozdulat után a kezéhez kapott, és kiúszott a medencéből. Onnantól kezdve állandó elfoglaltságot adott dr. Pavlik Attila csapatorvosnak és Horváth Ákos masszőrnek, akik többször is megpróbálták játékra alkalmas állapotba hozni. Ez nem túlzottan sikerült, a magyar csapat egyik erőssége ugyanis csak a harmadik negyed elején úszott be kis időre, akkor is csak a bal kezével ért labdába (ami azért baj, mert amúgy jobbkezes), bekkelt egyet (amúgy kitűnően), és már tempózott is cserét kérni. Mint utólag kiderült, törött ujjal próbált meg visszatérni – már a kísérlet is megsüvegelendő.

A válogatott nélküle is tartotta a lépést a spanyolokkal, az első három negyedben hol az egyik csapat vezetett, hol a másik. Talán ha higgadtabbak vagyunk az emberelőnyös szituációkban, akkor valószínűleg nem 7–7-es állásról kezdődik az utolsó negyed, amikor is minden a feje tetejére állt.

A magyar válogatott védekezése szétesett, ezen, mondjuk nem segített, hogy két bekkünk is kipontozódott, és Gurisatti már eleve nem volt bevethető. A kezdőcsapatba bekerülő Kasó Orsolya pedig nem tudott segíteni a társakon, rendre szerencsétlen gólokat kapott. Bíró Attila le is cserélte Gangl Edinára, de talán már túl későn. A spanyolok 4–0-val kezdték az utolsó negyedet, és ekkor úgy tűnt, minden elveszett.

A magyar válogatott azonban nem omlott össze, és a hátralévő három percben majdnem csodát tett. Gangl lehúzta a rolót, ez teremtette meg az alapját a felzárkózásnak. Keszthelyi-Nagy lőtt egy gólt, majd labdát szerzett, ebből meg Leimeter Dóra volt eredményes. A spanyolok keze megremegett, Beatriz Ortiz kapufát lőtt, és kaptunk egy emberelőnyt. Bíró Attila időt kért, Keszthelyi-Nagy bevágta a fórt, és így jutottunk el ahhoz a jelenethez, amivel kezdtünk.

A csoda végül nem jött össze, a spanyolok 11–10-re nyertek, és alaposan meg is ünnepelték, hogy a világbajnokság után az Európa-bajnokságon is döntőbe jutottak. Ezzel szemben mi a két évvel ezelőtti Eb és a tavalyi vb után ismét nem tudtunk túllépni az elődöntőn. A magyar játékosok könnyek között hagyták el a medenceteret, de nem volt olyan pólósunk, aki ne mondta volna azt, hogy a hollandok elleni bronzcsatára összeszedik magukat lelkileg. Hazai közönség előtt ugyanis az éremszerzés a minimum, ha már a kvóta nem jött össze.

Egyelőre.

A MÉRKŐZÉS UTÁN BÍRÓ ATTILA, VALAMINT VÁLYI VANDA ÉS LEIMETER DÓRA ÉRTÉKELT AZ NSO TV-NEK.

KORÁBBAN
ELŐDÖNTŐ
Oroszország–Hollandia 7–7 – szétlövés után 4–3

AZ 5–8. HELYÉRT
Görögország–Franciaország 13–3 (2–1, 2–0, 6–1, 3–1)
Olaszország–Szlovákia 16–4 (2–1, 5–1, 6–0, 3–2)

PERCRŐL PERCRE

A bronzéremért a hollandokkal vívunk majd meg.

Közben kiderült: Gurisattinak az első percben eltörött egy ujja.

Sorozatban hatodik elődöntőnket bukjuk a spanyolok ellen...


EZZEL VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!

8. perc Előre megy a kapusunk is, DE NINCS BENT, NINCS BENT, KESZTHELYI LÖVÉSÉT KIVÉDI A BAL SAROK ELŐTT ESTER!!!


8. perc Tarrago lövését kivédi Gang, emberek, csoda lesz???

7. perc Keszthelyi Rita
hét-nyolc méterről meglövi élete gólját, jobbal, félig a víz alól, hátranyomva, de a jobb felsőbe lő! 10–11!

7. perc
Ortiz a lécre lő. Magyar időkérés. Volt egy perccel ezelőtt spanyol is.

6. perc
Rybanska labdát szerez, de nincs kontra, Leimeter Dóra jobbról ballal így is szép gólt lő, négyről a túlsó felsőbe. 9–11!

5. perc
Ester kivédi a bal alsó előtt Rybanska jobbkezes, pattintott, ravasz kis lövését. 7–11, Maica García alighanem eldönti a meccset is, Kasó kezéről becsorog a bal alsóba. Pech... Keszthelyi Rita szépít, ziccerből, szép góllal, 8–11!

Ha kikapunk, az oroszoké az olimpiai kvóta...

4. perc
Vályi ront emberelőnyben. BAJ VAN, Roser Tarrago jobbal négyről habkönnyedén a kapuba lő, középre, a léc is vele volt. Kapuscsere? 7–10!

3. perc
Ejnye már, Szilágyi lövése megáll a gólvonal előtt! Videó, de hiába, tényleg nem volt bent. Beatriz Ortiz lövése bezzeg becsúszik egy védőről a bal alsóba... 7–9!

2. perc Keszthelyi a blokkba lő, szerencsére Kasó javít, majd Gorka hibázza el a második spanyol attakot.

1. perc
A spanyoloké sajnos a labda, pedig Vályi ért oda. Az első gól is az övék, ballal ötről remekül ejt Judith Forca. 7–8!

FOLYTATJUK!


Az Európa-bajnokság kapcsán a legtöbbször elhangzó szó alighanem az olimpia, elvégre a Duna Arénából egy-egy férfi- és női csapat eljuthat Tokióba. Persze azért maga az Eb sem mellékes, főleg nem a magyar válogatottaknak, elvégre hazai közönség előtt küzdhetnek az érmekért és a kvótáért – olimpia, ugye...

A nőknél egyedüli európai csapatként a spanyoloknak van kvótájuk, de természetesen nem úgy utaztak Budapestre, hogy ne érdekelné őket az éremszerzés. A helyzet ugyanaz, mint minden kontinenstornán: van hat esélyes csapat, köztük a magyar válogatott. Mivel az Eb-n az egyeduralkodó amerikaiak értelemszerűen nem játszanak – meg a másik „testes” együttes, Ausztrália sem –, szabad a vásár az aranyéremért.

VÉGET ÉRT A HARMADIK HARMAD!

8. perc
Na nézzük, lesz-e gyakorlat az elméletből? LESZ, VÁLYI VANDA A KAPUBA VÁGJA ILLÉS PASSZÁT! Balról, jobbal, három méterről: 7–7!

Középen Keszthelyi, Vanda kapásra, valaki meg rossz kézre. Ez a taktika.

8. perc
Helyes, Tarrago szép ejtése a lécen csattan. Kiállítás, majd magyar időkérés.

7. perc
Máté kipontozódik, Kasó meg védi Tarrago, majd Ortiz lövését is! Vályi azonban ziccert ront egy szép támadás végén...

7. perc EJJ,
léc, Vályi távolija csak majdnem tökéletes. Hazai pálya, persze...

5. perc
Magyar előny, emberben csak, Illés nem lő, Vályi Vandának passzol, aki kissé balról jobbal a léc alá lő a kapus fölött. 6–7!

A videó is megerősítette ezt.

4. perc
Garda lövése a kapufán csattan, közelről nem hibázik a mi bal kapufánk előtt Marta Bach. 5–7!

3. perc Beatriz Ortiz
nem hibázik, négy lövés, két gól, jobbal hatról a bal felsőbe. 5–6!

2. perc Gurisatti visszatér, meg is szerezzük a labdát. Emberelőny... peches Keszthelyi-lövés a lécre. Kasó segít egy szép kimozdulással egy rossz bejátszást követően, támadunk. De Illés távolija ismét Ester-csemege.

1. perc
Sokpasszos támadás, Leimeter Dóra egy elmaradt ötös után kissé jobbról jobbal a túlsó sarokba lő! 5–5!

1. perc Mienk a labda, ez most nagyon fontos! Vályi gyorsabb volt, mint az előbb.

FOLYTATJUK
!

Már olimpiai résztvevő a világliga győztese, az Egyesült Államok, valamint – mivel a világbajnokságot is Amerika nyerte – a vb-ezüstérmes Spanyolország. A mostani Eb-ről a – Spanyolországot nem számítva – legjobb helyezésű csapat kvalifikál az olimpiára. A többiek majd Triesztben pótvizsgázhatnak tavasszal.

Női vízi Eb: klassziskülönbség – kinek jó ez? Sorra játsszák az egyoldalú meccseket a női pólócsapatok, ami az égvilágon senkinek sem jó.


Az első mérkőzésen négy gólt szerző Keszthelyi-Nagy Rita második találata egyben a századik Eb-gólját is jelentette, amellyel megelőzte ebben a házi versenyben Stieber Mercédeszt, aki pályafutása alatt 99-szer talált be az ellenfelek kapujába a magyar válogatottban. Klasszisunkat az ilyenfajta rekordok azonban nem érdeklik.

„Nem tartom ezeket számon. Egy dolog érdekel: szeretnék Európa-bajnok lenni Budapesten!” – válaszolta az NSO Tv-nek.

VÉGET ÉRT A MÁSODIK NEGYED!

8. perc Megússzuk, a kapufa velünk van,
Ortiz egy méterről a lécre lő...

7. perc
Sőt, kiáll Parkes miatt, Keszthelyi lövése azonban a blokké! Öt-öt blokk a két oldalon eddig.

6. perc Keszthelyi lövése Ortizé, szerencsére aztán Tarrago is célt téveszt.

5. perc
Gyöngyössy kezd belejönni, szereli Tarragót, de övék a labda. Időhátrány, legalábbis annak tűnik, Anna Espar meglövi a szokásos gólját. Jobbal fel a jobb felsőbe ötről. 4–5!

4. perc
Gyöngyössy elveszíti, Szilágyi kiáll, de jó a blokk Ortiz lövésénél! Keszhelyi keze volt a legjobb helyen. Illés könnyedén elszórja a labdát messziről fórban.

3. perc Anna Espar
üresen marad a kapunk előtt, megúszott, és közelről szépen a bal sarokba lő. 4–4!

2. perc
Gyöngyössy is kiáll, de megúszunk egy ötméterest... Szilágyi lövését védi azonban a kapus a másik oldalon.

2. perc Illés Anna
a bal alsóba talál négyről, kissé balról. Potya gól, de ki bánja: 4–3!

1. perc
Tarrago megelőzi most Vályit,tényleg lendületbe jött. Magyar kiállítás, hazai pálya, persze, Ortiz lövését a lécre tolja Kasó! Majd fogja Espar távoliját is, a támadóidő legvégén.

FOLYTATJUK!


A vízilabda Európa-bajnokságot január 12. és 26. között rendezik meg Budapesten, a Duna Arénában. A nőknél a 12 csapatot két hatos csoportba osztották, a két csoport legjobb négy csapata keresztbejátszás alapján mérkőzik meg a negyeddöntőben. A csoportok 5. és 6. helyezettjei a 9–12. helyért küzdenek.

EZZEL VÉGET ÉRT AZ ELSŐ JÁTÉKRÉSZ!

8. perc Leimeter Dóra szerzi az első negyed utolsó gólját, üresen marad a balon, zseniálisan a túlsó felsőbe pattint ballal. 3–3!

7. perc
Tarrago eladja... de vissza is szerzi, a víz alá vitték, majd Rybanska kiáll. Roser Tarrago nem lankad, lekopírozza előző gólját. 2–3!

7. perc
Gurisatti állapota nem javul, Bíró ideges, Keszthelyi Rita megnyugtatja kissé, jobbal kissé balról, négy méterről elemi erővel a bal felső sarokba lő, kapufás és csoda fontos gól. 2–2!

7. perc Roser Tarrago
ezt bevágja, kissé balról jobbal a rövid sarokba lő, Kasó feje mellett becsosszan a labda. 1–2!

6. perc Magyar emberelőny, kis magyar kapkodás, lassú a támadásszövés, el is adjuk a végén.

6. perc Keszthelyi szabálytalankodik, ötméteres! KAPUFA, jobbal a bal oldali kapufára lő félmagasan Tarrago.

5. perc
Sovány vigasz, visszafelé úszva kiállíttatja magát, Leimeter lövését védi azonban a blokk, könnyedén.

5. perc
Vályi a léc fölé lő éles szögből. Jajj, Anna Espar pazar ejtésével 1–2!

Közben Vályi helyzetet hagyott ki, de óra és támadás vissza. VAR a vízben...

4. perc
Gurisatti jobb kezét kell ápolni, Szilágyi ejtése közben kapuscsemege, majd a harmadik magyar kiállítás. Spanyol támadás, a végén Kasó-védés Anna Espar közeli lövésénél... De videózás, gól a gól. 1–1!

3. perc Megússzuk, emberelőnyben Ortiz a lécre lő!

2. perc Gurisatti Réka
jobbal a bal felsőbe lő középről, hat méterről. BOMBAGÓL! 1–0!

1. perc
Gurisatti kiáll, de Kasó megszerzi a labdát nem sokra rá egy remek kinyúlással.

1. perc Vályi nyeri az első átúszást. Parkes kiharcol egy kiállítást, Varga a blokkba lő, fejjel ment egy spanyol hölgy.

1. PERC ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

A spanyolok piros dresszben és kék sapkában, a mieink fehér sapkában és kék dresszben.

Kezdőkapusunk ma Kasó Orsolya.

Bíró Attila szövetségi kapitány szerint a siker kulcsa a tökéletes zónavédekezés és a két veszélyes center semlegesítése, de nem hiszi, hogy a kapusuk ma is rossz formában védene, mint eddig ezen a tornán.

EB-ADATBANK ITT!

A TORNA HIVATALOS HONLAPJA

A FÉRFI TORNA MENETRENDJÉT ITT TALÁLJA MEG!

EGÉSZ OLDALAS INFOGRAFIKA!

Az olimpiára egy csapat jut ki, a spanyolok már a világbajnokságon megszerezték a kvótát, rajtuk kívül a legjobb jut ki Tokióba. Az Eb után még lesz egy olimpiai kvalifikációs torna, amelyen három ország szerezhet indulási jogot Tokióba – ezen öt európai válogatott vehet részt.

Clara Espar, a spanyol válogatott bekkje:
„Kemény csatát vívtunk a negyeddöntőben, de tudtuk, hogy ez vár ránk a görögök ellen. Sokáig nem tudtuk a saját játékunkat játszani, amikor végre sikerült, akkor léptünk meg az ellenfelünktől. A magyarok ellen sem lesz könnyű dolgunk, nagyon keményen játszanak, eddig remekeltek, ráadásul hazai közönség előtt szerepelnek. Meglátjuk, mire megyünk egymással.”

Miguel Oca, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya:
„A görögök elleni elődöntő a játék szinte minden aspektusában kiegyenlített volt, nem is tudom megmondani, mi volt a sikerünk titka, talán az egész mérkőzésen fenntartott magas szintű koncentráció. A magyar válogatott rendkívül jó formában van, nagyon erős és ráadásul jól is játszik. Mindent beleadunk, ami csak telik tőlünk, hogy bejussunk a döntőbe.”

„Ez az egyik legnagyobb fegyverünk, ezért is érzem úgy, nagyon együtt van a csapat – jegyezte meg Vályi, aki aztán rátért a spanyolokra. – Rendkívül erős ellenféllel találkozunk, amely nem véletlenül szerezte meg már tavaly nyáron az olimpiai kvótát. Az őszi világliga-mérkőzésünkön azonban döntetlent játszottunk velük idegenben, és az Európa-bajnokságon is veszítettek már pontokat, tehát van keresnivalónk ellenük. Mindazonáltal nem a múltból akarunk kiindulni, arra törekszünk, hogy felkészülten és koncentráltan érkezzünk meg az elődöntőre. Igyekszünk megbecsülni minden helyzetet, és a saját játékunkat játszani attól függetlenül, hogy mivel próbálkozik az ellenfél. Az előző napokban úgy alakítottuk az edzéseket, hogy azzal foglalkozzunk, amire a torna utolsó két mérkőzésén leginkább szükségünk lesz. A csoportgyőzelemmel megteremtettük ezt a lehetőséget, és igyekeztünk élni is vele.”

A mérkőzésen ismét jól működött a védekezés, amire nagy szükség lesz a spanyolok ellen is, pláne, hogy ők jóval magasabb színvonalon tudják megvalósítani az elképzeléseiket.

„A mérkőzés előtt és után is adtunk egymásnak egy nagy puszit, aztán mindenki ment a saját dolgára – mondta Vályi. – Mindannyian tudtuk, hogy a két csapat más célokért küzd, nem is volt ez vérre menő harc. A dunaújvárosi csapattársak a tévé előtt ülve mindegyikünk jó megoldásainak örültek amellett, hogy egyszerre négyen voltunk a vízben az együttesből.”

Vályi Vanda – Gurisatti Grétához és Garda Krisztinához hasonlóan – dunaújvárosi csapattársa ellen is küzdött a negyeddöntőben, ugyanis a franciák centere, Géraldine Mahieu már harmadik idényét tölti az újvárosi együttesben.

„Csak elcsúszott a kontaktlencsém, semmi gond nem történt – nyugtatott meg mindenkit Vályi, aki két góllal, három gólpasszal és egy blokkal fejezte be a kissé döcögősen induló, de aztán simává váló negyeddöntőt. – A franciák jól bírták erővel a mérkőzés elejét, ők nem olyan jók, mint az élcsapatok, de jobbak, mint a gyenge együttesek, tulajdonképpen egyedül alkotják a középmezőnyt. Az elején ügyeltek ránk, jól működtek az elképzeléseik, de valljuk be, nagyon hamar elfáradtak abban, hogy rájuk erőltettük az úszást és a darálást.”

Eddigi legnehezebb és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a magyar női válogatott a Budapesten zajló Európa-bajnokságon: csütörtökön 19 órakor (erről bővebben a keretes írásunkban olvashatnak) a spanyolokkal játszik a döntőbe jutásért. A világbajnoki ezüstérmes ellen a legjobb játékára lesz szüksége a magyar csapatnak, amely a franciák felett aratott 16–3-as, kiütéses győzelemmel hangolt az elődöntőre. A találkozót ráadásul mindenki megúszta sérülés nélkül, annak ellenére, hogy Vályi Vanda ápolása keltett némi riadalmat.

A magyar női válogatott mégis a második elődöntőt játssza csütörtökön, így 19 órakor ugrik medencébe a spanyolok ellen. Amikor kedd este lekapcsolták a világítást a Duna Arénában, még ennek az ellenkezője volt igaz, de mire szerda délután újra beüzemelték az uszodát, sportági sajátosságként már megváltozott az elődöntők sorrendje. Ezzel a döntéssel (melynek háttérében a hírek szerint az orosz televízió kérése áll) a szurkolók jártak a legjobban, akik így kényelmesen megérkezhetnek a helyszínre, vagy éppen munka után leülhetnek a fotelbe a tévé elé. A férfiválogatott az eredeti kiírás szerint 17.30-kor játszik majd a pénteki elődöntőben a montenegróiakkal, jelenleg legalábbis ez a helyzet...

A magyar női pólóválogatott a spanyolokkal játszik az Eb-elődöntőben, amelyben felkészült és koncentrált játékkal szeretne diadalmaskodni.

ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A MAGYARORSZÁG–SPANYOLORSZÁG NŐI VÍZILABDA EB-ELŐDÖNTŐ ONLINE KÖZVETÍTÉSÉBEN!

A Nemzeti Sportot a helyszínről tudósította: Roska Emese, Lakner Gábor (szöveg), Dömötör Csaba, Török Attila (fotó), Pusztai Viola (videó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik