Jansik Szilárd: Az olimpián kell felérnünk a csúcsra; Ezüst- és bronzéremmel kezdtek birkózóink a vb-n

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.11. 23:43
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Az NB I-es futballbajnokság legutóbbi kiírásának ezüstérmese, a második helyen álló Kisvárda sem volt képes megállítani a Fradi-hengert: a zöld-fehérek fölényes győzelmet arattak. Beszámoló elemzésekkel, véleményekkel, interjúkkal az OTP Bank Liga vasárnapi mérkőzéseiről a hétfői Nemzeti Sportban.
Az NB I-es futballbajnokság legutóbbi kiírásának ezüstérmese, a második helyen álló Kisvárda sem volt képes megállítani a Fradi-hengert:
a zöld-fehérek fölényes győzelmet arattak. Beszámoló elemzésekkel, véleményekkel, interjúkkal az OTP Bank Liga vasárnapi mérkőzéseiről a hétfői Nemzeti Sportban.

Magyar mosolyok és könnyek Belgrádban. A 77 kilogrammban szereplő Lévai Zoltán ezüst-, a 87 kilós Losonczi Dávid bronzérmet nyert a világbajnokság második kötöttfogású versenynapján, amelyen a magyar bemutatkozók közül Zoltán öccse, Lévai Tamás (82 kg) jutott legtovább, ő hétfőn, az esti programban a harmadik helyért küzdhet. Krasznai Bence helyszíni tudósítása.

Megérdemelt a helyünk a röplabdázás térképén. Számos mérföldkő szegélyezte a magyar női röplabda-válogatott útját az elmúlt hét évben. A csapat 2015-ben tette le először igazán a névjegyét, amikor megnyerte az Európa-ligát, ugyanakkor a legnagyobb kérdés az, mire van hivatva... Sneff Szilárd összeállítása.

Neymar alaposan összekapta magát. Kilencedik tétmérkőzésén 10. gólját szerzete a PSG brazil légiósa szombaton, a mostani a legeredményesebb idényrajtja, amióta kilenc éve áttette székhelyét Európába. Gyenge Balázs írása.

Büszkeséggel vegyes csalódottság jellemezte a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjait a házigazda ellen egy góllal elveszített Eb-döntő után, de Zalánki Gergő szerint egy-két nap múlva felértékelődik a Splitben megszerzett ezüstérem. A helyszínről Lakner Gábor tudósított.

Bíró Attila együttesének nem sikerült ismét felpörögnie. Három elveszített rangadó után ötödikként zárt női vízilabda-válogatottunk az Európa-bajnokságon, a helyezés mellett a mutatott játék sem volt az igazi. Hagyományainkhoz hűen a Nemzeti Sport ezúttal is értékelte a magyar játékosok teljesítményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik