Férfi vízilabda: zöld lámpa Miskolcon – irány Európa!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.18. 15:51
Vállalja az indulást a férfi vízilabda Európa-kupában az ob I-ben ötödik helyen végző Miskolc – írja a waterpolo.hu. A klub elnöke, Bachner András leszögezte: a város vezetése a szponzorok is támogatják a nemzetközi szereplést.

Korábban már bejelentették, hogy minden értékével szerződést hosszabbított az egyesület, marad többek között a juniorválogatott idén is igencsak keresett balkezese, Vadovics Viktor, de maradnak a remek légiósok, Szasa Misics, Alex Bowen és Milos Milicsics is. Nos, Bachner András klubelnök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában az erősítésekről is beszélt, egyúttal bejelentette Nagy Ádám (OSC), Dőry Farkas (Ferencváros), Sánta Dániel (Szeged) és ifjabb Berta József (Kaposvár) érkezését. Különösen a felnőtt válogatott Nagy Ádám igazolása figyelemreméltó, hiszen az OSC BL-ben is vitézkedő pólósát mindenki szívesen látta volna soraiban.

Nagy kérdés, ki lesz az edző, hiszen ismeretes, a BVSC elleni csata után Sike József lemondott. „Van sok olyan dolog a magyar vízilabdában, a bajnokság lebonyolításában egyes dolgok megítélésében, amik nagy nyomást gyakoroltak rá, de a negatívumokat félretenném" – mondta Bachner András, aki nem tett le a kitűnő szakvezető meggyőzéséről. Az Európa-kupa indulásáról kifejtette: „Természetesen vállaljuk az Európa-kupa-indulást. Zöld lámpát kaptunk a városvezetéstől és a szponzoroktól is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik