Férfi vízilabda ob I: távozik Gocics, a Szolnok vezetőedzője

MTI/SZ. R.MTI/SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 17:52
null
Elképzelhető, hogy más szerepkörben a szolnokiak kötelékében marad a szerb szakember (Fotó: Kiss János/Új Néplap)
Zsivko Gocics, a Szolnoki Dózsa férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője hétfőn megerősítette, hogy távozik posztjáról.

 

A szerb szakember az M4 Sport Sporthíradóban hangsúlyozta, elképzelhető, hogy más szerepkörben marad a Tisza-parti együttesnél, amellyel a hétvégén a Vasassal szemben elbukta a bajnoki bronzcsatát.

„Nagyon fáj ez a búcsú, nem így szerettük volna lezárni az idényt. A meccs után jeleztem, hogy én vagyok a felelős az eredményért, mert nem tudtam kihozni a csapatomból a maximumot. Amit ezen a két találkozón produkált az együttes, az közel sem a maximum volt" – mondta a tréner. Hozzátette, márciusban döntötte el, hogy az idény végén befejezi, amivel tisztában is voltak a csapatnál.

Gocics megjegyezte, igazak azok a pletykák, hogy a Spandau Berlin megkereste, de egyelőre nincs konkrét bejelenteni valója ezzel kapcsolatban.

Az olimpiai bajnok Gocic 2011-től 2018-ig játékosként erősítette a Szolnokot, bajnoki címeket és Bajnokok Ligáját nyert csapatkapitányként az együttessel, utóbbira pályafutása legnagyobb sikereként tekint vissza klubszinten. Ezt követően vette át a csapat irányítását, tavaly bajnoki címig vezette a gárdát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik