Férfi vízilabda ob I: Egerben nyert a Kaposvár

Vágólapra másolva!
2022.04.28. 22:17
A Kaposvár 9–8-ra nyert Egerben a férfi vízilabda-bajnokság csütörtöki játéknapján, a kilencedik helyért zajló párharc első mérkőzésén.

Hiába irányított szinte végig az Eger a Kaposvár ellen a 9. helyért vívott párharc első mérkőzésén, a vendégcsapat örülhetett a lefújás után. A kaposváriak csupán kétszer vezettek, másodszor a lehető legjobbkor, a találkozó végén, a győztes gólt Berta József lőtte a 30. percben.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
A 9. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
TIGRA-ZF-EGER–KAPOSVÁRI VK 8–9 (3–2, 2–2, 2–3, 1–2)
Eger,
100 néző. V: Kollár Gy., Petik A.
EGER: KRÉMER – Kovács G. 1, Baksa B. 2, Sántavy, Murisics, RÁDLI 3, Szalai G. Csere: Hajdú B., Gólya 1, SÁRI A. 1, Lőrincz B., Lőrincz Á., Biros S. Edző: Biros Péter
KAPOSVÁR: CSOMA – Dobos D., Petrovski 1, BERTA 3, LANGIEWICZ 2, Vindisch, Mijics 1, Csere: Kakstedter, Jajcinovic 1, Juhász-Szelei, Horváth Á. 1, Palatinus. Varga B. Edző: Surányi László
Gól – emberelőnyből:
6/2, ill. 8/1
Gól – ötméteresből:
2/1 ill. 1/1
Kipontozódott: Sántavy (14.) Petrowski (26. p.)
Kiállítva (végleg, cserével): Baksa (32. p.)
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6–3 a Kaposvári VK javára
MESTERMÉRLEG
Biros Péter:
– Saját magunkat vertük meg, Szerdán megpróbálunk nyerni Kaposváron.
Surányi László: – Fordulatos meccsen vagyunk túl. Két csalódott csapat játszott, de ennek ellenére mindkét csapat küzdött ahogy tudott. Örülök a győzelemnek és már nem szeretnénk ismét Egerbe utazni. Büszkeséggel tölt el, hogy játékosként és edzőként is legyőzhettem Biros Pétert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik