Férfi vízilabda: hathatós jövés-menés Miskolcon

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2023.06.07. 11:47
null
Böröczky Marcell (8) is a távozók között (Fotó: Kozma István / Észak-Magyarország)
Hat játékos távozik, hat pedig érkezik a férfi vízilabda ob I-ben legutóbb nyolcadik helyen záró PannErgy-Miskolci VLC csapatánál, melynek tagjai július 10-én kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

A klub szerdai közleménye szerint Nikola Brkic, Gomes Lacerda Felipe Henrique, Stefanidesz Levente, Böröczky Marcell, Bögös Zsombor, és Molnár Balázs távozott, helyükre az Egertől Szalai Gábor, Pécsről Dubinák Szabolcs, Szentesről Hegedűs Bence, Szegedről Kasza Dániel érkezik, és két ferencvárosi fiatal, a kapus Sipos Bendegúz, valamint a védő Varga Bence is Miskolcon folytatja pályafutását ősztől.

A klub kötelékében maradt Moravcsik Martin, Smitula Gergő, Oltean Sebastian, Krasznai Bendegúz, Nagy Norbert, Molnár Gergely, Tanczer Tamás, illetve Várkonyi Ádám.

„A csapat túlszárnyalta az előzetes várakozásokat, a helyezésünk nagy sikernek számít az erőviszonyokat tekintve. Az igazolásoknál elsősorban fiatal, fejlődőképes játékosokban gondolkodtunk, és nem utolsósorban abban, hogy a rendelkezésre álló anyagi kereten belül tudjuk megoldani a távozók pótlását. Még sok mindent nem látunk, de a cél a következő idényben az lesz, hogy ismét benne legyünk a legjobb nyolcban” – mondta Bachner András, a PannErgy-MVLC szakmai igazgatója. Hozzátette, Vidumanszky László marad a vezetőedző, Petrovai Márton másodedző viszont családi okok miatt távozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik