Férfi vízi ob I: újabb sikerével a Kaposvár lett a 9.

Vágólapra másolva!
2022.05.04. 21:04
null
Fotó: kapospolo.hu
A Kaposvári VK szerezte meg a magyar férfi vízilabda-bajnokság 9. helyét, miután 16–10-re legyőzte a Tigra-ZF-Eger együttesét, így a pontversenyben 9:3-ra nyert az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharcban.


A meccs legeredményesebbje a kaposvári Berta József volt négy góllal, Vindisch Ferenc, Juhász-Szelei Norbert és Horváth Ákos is három gólt dobott.

VÍZILABDA, FÉRFI OB I
A 9. HELYÉRT, 2. MÉRKŐZÉS
Kaposvári VK–Tigra-ZF-Eger 16–10
(4–4, 5–1, 5–2, 2–3)
Kaposvár, 300 néző. Vezette: Várkonyi G., Tordai
KAPOSVÁR: CSOMA – BERTA 4, Dobos D., Petrovszki, Langiewicz 2, Mijics 1, VINDISCH 3. Csere: Szilágyi Á. F. (kapus), Kakstedter, Jajcinovic, Palatinus, Juhász-Szelei 3, Varga B., Horváth Á. 3. Edző: Surányi László
EGER: Krémer – Rádli 1, BAKSA B. 2, Sári A., Murisics 2, Lőrincz B., Szalai G. 2. Csere: Grieszbacher (kapus), Lugosi, Biros S., Kovács Gábor, Dóczi 2, Sántavy 1, Farsang. Edző: Biros Péter
Gól – emberelőnyből: 14/7, ill. 12/5
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/2
Kipontozódott: Lugosi (20. p.), Sári A. (21. p.), Varga B. (29. p.)
Piros lap: Surányi László (6. p.)
Az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc végeredménye: 9:3 a Kaposvár javára.
MESTERMÉRLEG
id. Berta József (másodedző):
– Nagyot küzdöttünk és jól jöttünk ki ebből a parázs meccsből. Sajnálom, hogy a vezetőedzőnk piros lapot kapott, viszont örülök, hogy megoldottuk a feladatot. Bár az idény elején jobb helyezést szerettünk volna elérni, végül kihoztuk a legtöbbet az alsóházból, és megszereztük a kilencedik helyet.
Biros Péter: – A két mérkőzés alapján megérdemelten szerezte meg a kilencedik helyet a Kaposvár. A következő idényben megpróbálunk javítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik