Férfi vízi ob I: 25 gólos meccsen nyert a Miskolc az Eger ellen

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.04.09. 19:26
A férfi vízilabda ob I 9–12. helyért vívott szombati mérkőzésén a PannErgy-Miskolci VLC 13–12-re győzött a Tigra-ZF-Eger ellen, és ezzel 6–6-ra alakította az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc állását.

A miskolciak megnyerték az első három negyedet, így az egriek hiába remekeltek a negyedikben, nem érték utol a riválist. A meccs legeredményesebbje a miskolci Krasznai Bendegúz volt öt találattal.

Ezzel a párharc állása 6–6, vagyis a harmadik mérkőzés dönti el, hogy melyik csapat meccselhet a Kaposvárral a 9. helyért.

VÍZILABDA
FÉRFI OB I
A 9–12. HELYÉRT
2. MÉRKŐZÉS
PannErgy-Miskolci VLC–Tigra-ZF-Eger 13–12
(4–2, 4–3, 4–3, 1–4)
Miskolc, 100 néző. V: Bereczki M., Tóth I.
MISKOLC:
Moravcsik – TŐZSÉR 2, Biros B. 1, Sélley-Rauscher 1, Seman 2, Molnár B., KRASZNAI 5. Csere: VÁRKONYI Á. 2, Böröczky, Csiszár B., Nagy N., Tanczer. Edző: Vidumanszky László
EGER: Krémer – BAKSA B. 4, Kovács Gábor 1, Sántavy 1, Murisics 1, Lőrinc B. 1, Szalai G. 2. Csere: Sári, Rádli 2, Hajdu B., Gólya, Lőrincz Á, Biros S. Edző: Biros Péter
Gól – emberelőnyből: 9/1, ill. 5/1. Gól – kettős emberelőnyből: 1/1, ill. –.Gól – ötméteresből: 2/1, ill. 2/2. Kipontozódott: Lőrincz B. (16. p.), Sántavy (32. p.)
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6–6
MESTERMÉRLEG
Vidumanszky László:
– Gólokban gazdag mérkőzést játszottunk, rászolgáltunk a győzelemre, de a döntés szerdára maradt. Több alkalommal is jelentős előnyhöz jutottunk, ám nem becsültük meg, magunkra húztuk az ellenfelet, szerencsére nem lett baj belőle. Fontos, hogy a legutóbbi kiadós vereség után talpra tudtunk állni, és ha ezt a formát sikerül átmenteni, eredményesek lehetünk.
Biros Péter: – Rendkívül csalódott vagyok. A miskolciak nem ismertek elveszett labdát, kitettek magukért, és jó teljesítménnyel rukkoltak ki. Mindenre felkészültünk, de az első negyedben kétgólos hátrányba kerültünk, ezután már csak futottunk az eredmény után. Sok a tizenhárom kapott gól, szerdán találkozunk, és igyekszünk javítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik