Férfi vízi: Märcz Tamás csapatát díszsorfal és fogadás várta

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.07. 08:39
A magyar férfi vízilabda-válogatott szombat este megérkezett Japánba, ahol készül a július 15-én kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. Märcz Tamás csapatát díszsorfal és fogadás várta Ojamában.

A waterpolo.hu megtudta, hogy már a repülőtéren a helyi vezetők, illetve a 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottságának tagjai várták a magyar küldöttséget, majd a buszon egyesével köszöntöttek mindenkit. Később a szállodában díszsorfal várt a magyar csapatra, aztán a helyi polgármester adott fogadást a gárda tiszteletére. waterpolo.hu megtudta, hogy már a repülőtéren a helyi vezetők, illetve a 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottságának tagjai várták a magyar küldöttséget, majd a buszon egyesével köszöntöttek mindenkit. Később a szállodában díszsorfal várt a magyar csapatra, aztán a helyi polgármester adott fogadást a gárda tiszteletére.

Märcz Tamás együttese külön edzésekkel, illetve a japánokkal közös gyakorlásokkal, majd egy felkészülési mérkőzéssel készül a tornára.

A MAGYAR FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE
KAPUSOK:
Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
MEZŐNYJÁTÉKOSOK: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)

FÉRFI VÍZILABDA-VB
A C-CSOPORT PROGRAMJA

Július 15., hétfő
9.30: Dél-Afrika–Spanyolország
10.50: Új-Zéland–MAGYARORSZÁG
Július 17., szerda
4.10: MAGYARORSZÁG–Spanyolország
5.30: Dél-Afrika–Új-Zéland
Július 19., péntek
1.30: Dél-Afrika–MAGYARORSZÁG
2.50: Új-Zéland–Spanyolország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik