Férfi vízi: Franciaországba igazolt a magyar válogatott kapus

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.05. 13:21
A francia FNC Douai csapatában folytatja pályafutását, az Eger vízilabdacsapatának játékosa – ezt a kapus a vlv.hu-nak árulta el.

A 24 esztendős magyar válogatott kapusnak még egy idényre szóló szerződése volt az Egerrel, ám a klub nem tartott igényt a szolgálataira, így Kardos Gergely a váltás mellett döntött.

„El kell, mondjam, óriási hiányérzet maradt bennem az eredményekkel és magával a klubbal kapcsolatban is. Meg szeretném köszönni a fantasztikus hangulatot teremtő szurkolónak, hogy gyorsan befogadtak. Nagyon sajnálom, hogy jövőre önhibámon kívül nem tudok náluk játszani. Nehéz beszélni erről. Volt még egyéves szerződésem, de a klubvezetés azt közölte, hogy a mentőcsomag ellenére nem tud megtartani, szabadon mehetek máshová” – idézi a portál a játékost.

Kardos elmondta, több ajánlata is volt.

„Nehéz volt a döntés. A fő szempont végül az volt, hogy egy viszonylag jó bajnokságban húzóember lehetek a csapatomban. Boldog vagyok, óriási kihívás előtt állok, új közeg, új kultúra, új nyelv. Biztos, hogy az első időszakbanlesznek gondjaim, de meg fogom oldani azokat.”

A kapus hozzátette, a váltással kapcsolatban megkereste Märcz Tamás szövetségi kapitányt is, aki megerősítette, hogy a jövőben is számít rá a válogatottban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik