A 18 éves Vigvári Vincét először negyedik góljáról kérdeztük, ami egy parádés csavart ejtésre sikerült.

„Jól sikerült, igen, jól eltaláltam. Örültem neki, mert fontos pillanatban volt. Kellett volna a végére még egy, de örültem neki.”

Videónkban mesél arról, hogy mennyire várja pályafutása első BL-főtábláját, illetve hogyan érzi magát az OSC-ben.

Manhercz Krisztián szerint a meccs képén látszódott az odavágón kialakult 9 gólos különbség.

„A félidőig lagymatag üteme és hangulata volt a meccsnek. Utána kaptunk olyan gólokat, amilyeneket az elmúlt tizenöt meccsen nem. Az látszódott a Szolnok játékosain, hogy más szellemiségben akartak vízbe ugrani, mint az előző mérkőzésen. Ez többé-kevésbé sikerült is, de örülünk, hogy ott vagyunk, ahová jutni akartunk.”

Videónkban mesél az erőltetett menetről, amiben benne vannak, és ami kicsit olyan, mint az NBA.

A Szolnoki Dózsa vezetőedzője, Zsivko Gocics többé-kevésbé elégedett volt a visszavágóval.

„A győzelem volt a célunk, de nem azért, hogy nyerjünk az OSC ellen. Szerettem volna, hogy mentálisan, fizikailag, gyorsaságban, agresszivitásban jobbak legyünk, és így reagáljunk erre a szituációra. Nagyjából ez sikerült is, ezzel elégedett vagyok. Természetesen benne van, hogy ha nem kilenc gól az OSC előnye, hanem csak kettő, akkor ők is másképp állnak hozzá a mérkőzéshez. De ezzel most nem foglalkozom, inkább azzal, hogy a csapatom küzdött, és megmutatta saját magának, hogy nem felejtett el vízilabdázni. Ez volt a legfontosabb cél, amit elértünk.”

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
3. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ
OSC Újbuda–Szolnoki Dózsa 10–12
(2–1, 2–1, 3–5, 3–5)
Összesítésben: 25–18 az OSC javára

A CSOPORTKÖR BEOSZTÁSA

A-CSOPORT
FTC-Telekom, Zodiac Atletic Barceloneta (spanyol), Olympiakosz Pireusz (görög), Dinamo Tbiliszi (grúz), Novi Beograd (szerb), Radnicki Kragujevac (szerb), Barcelona (spanyol) vagy Brescia (olasz), Jadran Split (horvát) vagy Mladost Zagreb (horvát)

B-CSOPORT
Pro Recco (olasz), Jug Adriatic Osiguranje Dubrovnik (horvát), Waspo 98 Hannover (német), CN Marseille (francia), Spandau 04 Berlin (német), Steaua Bucuresti (román), OSC, Savona (olasz) vagy Crvena zvezda (szerb)