Férfi vízi: az FTC olimpiai bajnokkal pótolná Youngert – sajtóhír

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.09. 10:28
null
Milos Csuk visszatérhet Magyarországra (Fotó: Török Attila)
Sajtóértesülés szerint a Ferencváros férfi vízilabdacsapata szerződtetné Milos Csukot, az anyagi gondokkal küzdő Mladost Zagreb olimpiai bajnok szerb pólósát, valamint tárgyalt a Pro Reccót erősítő ausztrál Joe Kayesszel.

 

Mint ismert, a Fradi hétfőn bejelentette, hogy a zöld-fehérekkel többek között Bajnokok Ligáját és magyar bajnokságot nyerő Aaron Younger a Pro Reccóban folytatja pályafutását. Az FTC a hivatalos felületein azt ígérte, kedd délután új játékosok érkezését jelenti be.

A wpdworld.com úgy tudja, a BL-címvédő az Egerben és Szolnokon is megfordult, 2016-ban olimpiai aranyérmet szerző Milos Csukkal pótolná az ausztrál pólóst. A 29 esztendős szerb klasszis klubja, a Mladost anyagi gondokkal küzd a márciusi zágrábi földrengés következtében.

Szóba került, hogy a Ferencváros kanadai vízilabdázója, Nicolas Constantin-Bicari visszatérhet hazájába. Az ő pótlása érdekében a zöld-fehérek felvették a kapcsolatot a 2019–2020-as évadban a Pro Reccót erősítő, korábban a Szegedben és az OSC-ben is szereplő ausztrál Joe Kayesszel, illetve a Csukhoz hasonlóan a Mladostban játszó horvát Josip Vrlic neve is felvetődött.

A portál szerint a Fradi hosszabbít a görög Jannisz Funtulisszal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik