Férfi vízi: 15-en karanténban, a Szentes halasztást kér

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.08.18. 16:26
A Szentes férfi vízilabdacsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapatnál elvégzett összes koronavírusteszt negatív lett, ennek ellenére viszont a gárdából 15-en is karantén alá kerültek, emiatt az alakulat több mérkőzés elhalasztását kéri a szövetségtől.

Mint az együttes közleményében olvasható, a tesztek elvégzésére azért volt szükség, mert a szentesiek augusztus 12-én azzal UVSE-vel játszottak a Magyar Kupában, melyből nem sokkal később három játékosról is kiderült, hogy koronavírusos.

A Szentesnél azóta mindenkin elvégeztek két tesztet, s mindegyik esetben negatív lett az eredmény, ám a keret 15 játékosát a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatala járványügyi így is megfigyelés alá helyezte: ők augusztus 26-ig karanténba kerültek, lakóhely elhagyási tilalommal.

A szentesi klub ennek kapcsán arról adott tájékoztatást, hogy a döntés miatt az augusztus 29-re kiírt bajnoki rajton, valamint az utánpótlás-kvalifikáción sem tud részt venni, s bízik benne, hogy a szövetség hozzájárul a mérkőzések elhalasztásához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik