A T-Mobile nem hosszabbított szerződést a Honvéddal

Vágólapra másolva!
2010.05.13. 19:30
null
A Honvéd piacképes játékosai, köztük Szivós Márton (labdával), minden bizonnyal új csapat után néznek<br />(Fotó: Mirkó István, NS-archív)
A Magyar Telekom nem hosszabb&iacute;tja meg id&eacute;n j&uacute;nius 30-ig &eacute;rv&eacute;nyes n&eacute;vad&oacute; főt&aacute;mogat&oacute;i szerződ&eacute;s&eacute;t a Domino-Honv&eacute;d v&iacute;zilabdacsapat&aacute;val, de a c&eacute;g mobilszolg&aacute;ltat&aacute;sainak m&aacute;rk&aacute;ja, a T-Mobile kommunik&aacute;ci&oacute;s partnerk&eacute;nt tov&aacute;bbra is jelentős seg&iacute;ts&eacute;get ny&uacute;jt a p&oacute;l&oacute;s szakoszt&aacute;lyt is mag&aacute;ba foglal&oacute; Budapesti Honv&eacute;d Sportegyes&uuml;letnek &ndash; jelentett&eacute;k be ma a d&ouml;nt&eacute;st a csapatot műk&ouml;dtető szakoszt&aacute;ly &eacute;s a klub vezetőinek, j&aacute;t&eacute;kosainak egy szem&eacute;lyes tal&aacute;lkoz&oacute; keret&eacute;ben.

A tizenegy esztendővel ezelőtt megkötött és többször megújított, illetve kibővített szerződés erős hátteret biztosított ahhoz, hogy a Domino-Honvéd és hasonló néven szereplő elődei tíz egymást követő idényben is érmet szerezhessenek az első osztályú országos bajnokságban. Szám szerint hat aranyat, három bronzot és egy ezüstöt, emellett pedig a Magyar Kupában két, a magyar Szuperkupában pedig három első hellyel bizonyíthassanak.

A csapat legnagyobb bravúrját 2004-ben érte el, amikor előbb az Euroligában, majd az európai Szuperkupában is első helyet harcolt ki. A „dominósok" jó szereplése is közrejátszott abban, hogy a magyar válogatott előbb olimpiai duplázást, majd mesterhármast valósíthatott meg.

A most nyilvánosságra hozott döntés a T-Mobile sporttámogatási stratégiájának korábban már jelzett átalakulását és az új hangsúlyokat tükrözi.

A T-Mobile a jövőben kommunikációs partnerként nyújt segítséget a Budapesti Honvéd Sportegyesületnek, továbbra is biztosítva azokat a jelentős kedvezményeket, amelyek nagyon sokat jelentenek a magyar sport más szereplőihez hasonlóan nehéz gazdasági helyzetben tevékenykedő klubnak és a sportolóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik