Vizes vb: a románok kétszeres világbajnok úszója nagyon szereti Magyarországot

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.06.23. 07:50
Mi a világbajnoki címeihez, David Popovici pedig a budapesti vb-rendezéshez gratulált az NSO Tv-nek adott interjúján keresztül. A 100 és a 200 méteres gyorsúszás újdonsült, 17 éves bajnoka azt is elmondta, nagyon szereti Magyarországot, s mivel a szomszédban van, ezért nagyon sokan el tudtak jönni szurkolni neki hazájából, Romániából. Emellett beszélt arról is, hogy milyen visszajelzéseket kapott az elképesztő teljesítménye után, s kik a legnagyobb nevek, akik gratuláltak neki.  

Bár a budapesti vizes vb-n elért elképesztő sikereiről kérdeztük David Popovicit, a 17 éves, kétszeres világbajnok román úszó ahelyett, hogy ezekről beszélt volna, köszönetet mondott Magyarországnak, hogy megrendezte a 2022-es világbajnokságot. Az is kiderült, nem először jár hazánkban, amelyet gyönyörű országnak tart, és nagyon szeret.

Persze azért nem úszta meg, hogy a 100 és 200 méteres gyorsúszásban aratott győzelmeire ne kelljen kitérnie. Többek között szóba kerültek a visszajelzések, amelyeket ezek után kapott, és azt is elárulta, hogy kik a legnagyobb nevek, akik gratuláltak neki. Emellett arra is reagál,amit Németh Nándor mondott róla a 100 méter döntője után az NSO Tv-nek.

FÉRFI 100 MÉTER GYORS
1. David Popovici (Románia) 47.58
2. Mexime Grousset (Franciaország) 47.64
3. Joshua Liendo Edwards (Kanada) 47.71

...6. NÉMETH NÁNDOR 48.13

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik